Acasa Actualitate-InternaSocial PSD le promite sindicaliştilor ca va elimina diminuarea salariilor

PSD le promite sindicaliştilor ca va elimina diminuarea salariilor

scris de Ziua Veche
2 afisari

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că liderii partidului au acceptat includerea în programul de guvernare a propunerilor venite de la sindicate, cărora le-au promis că vor elimina diminuarea salariilor cu 25%, când PSD va ajunge la guvernare.


Dragnea a spus, potrivit Mediafax, că PSD a acceptat, după o nouă întâlnire cu reprezentanţii principalelor sindicate, includerea în programul de guvernare pentru 2012 a celor mai multe din propunerile sindicaliştilor.

„Atunci când PSD va reveni la guvernare, se va elimina diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor”, a susţinut Dragnea, referindu-se la discuţia cu sindicaliştii.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, au prezentat, joi, câteva din măsurile cuprinse în programul de guvernare al PSD pentru perioada 2012-2020, program care fi aprobat la Congresul extraordinar din 16 octombrie.

Potrivit lui Dragnea, în acest program au fost incluse, ca propuneri din partea sindicaliştilor, impozitarea diferenţiată şi elemente de legislaţia muncii care să protejeze drepturile salariaţilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult