Acasa Actualitate-InternaSocial “Explore the Carpathian garden” – brandul nostru turistic

“Explore the Carpathian garden” – brandul nostru turistic

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Ministrul Turismului, Elena Udrea, a lansat joi, cu ocazia zilei nationale a Romaniei la Expozitia Mondiala 2010, la Shanghai brandul turistic al Romaniei, cu sloganul „explore the Carpathian garden”.

Brandul invita la explorarea „gradinii carpatice” in culori vii, predominant nuante de verde, dar şi albastru, galben şi portocaliu.

In centrul logoului apare scris „Romania” intr-un font rotund, parca scris de mana, fiecare litera fiind colorata in doua-trei nuante de verde. Semnul diacritic al literei „a” este colorat cu nuante de galben şi portocaliu.

Deasupra brandului, in partea dreapta, apare un element grafic asemanator unei frunze de-a lungul unei ape curgatoare.

0 comentariu

Paddy 22-07-2010 - 21:59

ai Inaltei Curti Internationale de Justitie de la Haga au comis o mica eroare: albanezii din Kosovo, chiar daca detin o majoritate absoluta in aceasta provincia sarbeasca, nu sunt un popor. Ei au reprezentat o minoritate in cadrul statului sarbesc. Poporul albanez traieste in Albania!

Iar, legislatia internationala, pe care Onorabilii Judecatori o cunosc foarte bine, se refera explicit doar la dreptul de autodeterminare al poarelor.

Abia acum, Onorabilii, au deschis Cutia Pandorei. Daca mai era necesara o dovada a presiunilor politicului asupra justitiei, pretutindeni in lume, acum o avem.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult