Acasa Actualitate-InternaSocial RADET a pornit căldura. Cresc facturile

RADET a pornit căldura. Cresc facturile

scris de D.S.S.
0 afisari

Începând de joi, 13 octombrie, bucureştenii vor avea căldură în apartamente. RADET va furniza agentul termic pe parcursul a trei zile, iar în cazul în care vremea va fi rece în continuare se va trece pe program permanent de distribuire. 

RADET a pornit caldura

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a început, de ieri, efectuarea probelor la cald în sistemul centralizat de încălzire. Asta înseamnă că Regia verifică dacă agentul termic este furnizat corect în toate blocurile din Bucureşti. „Probele se efectuează pe parcursul a trei zile, timp în care reprezentanţii asociaţiilor de proprietari se vor asigura că furnizarea căldurii se va face fără sincope. De astăzi, bucureştenii pot beneficia de căldură dacă acest lucru se stabileşte la nivelul asociaţiei de proprietari„, se precizează într-un comunicat de presă emis de RADET.

Preţul de facturare a energiei termice furnizate bucureştenilor va creşte de la 1 august cu 37%, respectiv de la 124 lei/gcal la 169 lei cu TVA, potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Asociaţiile de proprietari care nu doresc furnizarea căldurii pot închide vanele contoarelor aflate în subsolurile imobilelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult