Acasa Actualitate-InternaSocial RADET opreste caldura in timpul zilei

RADET opreste caldura in timpul zilei

scris de Ziua Veche
69 Afisari

.Incepand de luni, RADET nu va mai furniza bucurestenilor caldura in timpul zilei, datorita temperaturilor ridicate, anunta regia. Furnizarea agentului termic se va face doar in intervalul 18.00-08.00, iar asociatiile de proprietari, consumatorii casnici si agentii economici pot sa intrerupa total furnizarea agentului termic, prin inchiderea vanei contorului de bransament.


Daca nu exista contorizare la nivel de scara, reprezentantii asociatiilor de proprietari pot solicita, printr-o cerere scrisa, intreruperea agentului termic pentru incalzire, la Registratura Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) din strada Cavafii Vechi nr. 15 (parter) sau la sectiile de distributie la care sunt arondate asociatiile (in functie de sectorul administrativ de rezidenta), in baza carora vor fi efectuate blindarea si sigilarea instalatiilor, precizeaza RADET.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult