Acasa Actualitate-InternaSocial Radu Mazăre vrea să vândă Cazinoul din Constanţa

Radu Mazăre vrea să vândă Cazinoul din Constanţa

scris de M.A.
3 afisari

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, luni, că doreşte să vândă Cazinoul din Constanţa după ce a încetat contractul cu firma care concesionase acest obiectiv în urmă cu patru ani.

Cazinoul din Constanta (foto imobiliare.ro)

Cazinoul din Constanta (foto: imobiliare.ro)

Consilierii locali au votat în şedinţa de luni un proiect de hotărâre privind constatarea încetării contractului de concesiune încheiat de administraţia locală cu SC Queen Investments SRL. Radu Mazăre a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Local, că este dispus să vândă Cazinoul din Constanţa, dar că deocamdată nu este nimeni interesat de acest obiectiv, transmite Mediafax.

„Sunt dispus să vindem acest Cazinou. Din păcate, varianta cu investitorii israelieni nu a funcţionat. Au cheltuit cam două milioane de euro până acum cu proiecte, cu plata concesiunii, au cumpărat şi un teren ca să facă şi un hotel unde să cazeze eventualii jucători. Din cauza situaţiei economice mondiale care i-a mai zdruncinat puţin, din cauza felului şi mersului economiei româneşti şi a turismului românesc au zis că decât să investească încă cinci milioane în Cazinou şi să piardă şapte mai bine închid şi pleacă acasă cu ăştia două milioane de euro pierduţi şi au renunţat la contract”, a explicat Radu Mazăre. El a spus că municipalitatea nu poate să ţină acest obiectiv şi că până în momentul în care Cazinoul va fi vândut, va fi întreţinut ca să nu se degradeze. „Să dea Dumnezeu să vină cineva să vrea să îl cumpere, să investească în el şi să-l facă funcţional. Municipalitatea nu poate să ţină cazinouri. Îl vindem. Nu ştiu cu cât, o să spună evaluatorii, dar nu găsesc pe nimeni. Dacă găsiţi pe cineva puteţi spune public că Mazăre şi consilierii vor să vândă Cazinoul din Constanţa. Să dea Dumnezeu să-l cumpere vreun arab bogat sau vreun turc care se ocupă de cazinouri. Până atunci îl menţinem cu bănuţi puţini cât să nu cadă, să nu se degradeze. Nu pot să mă apuc să fac cazinouri, nici salon de nunţi. Până acum, din câţi oameni cu bani cunosc, niciunul nu a fost interesat în a prelua acest simbol al Constanţei”, a mai spus primarul Radu Mazăre.

3 comentarii

Didos 16-05-2011 - 17:10

Pai , eu zic sa-l vanda, ce daca este una din emblemele litoralului romanesc ! Daca muschi lui Mazare asa vor , sa-l vanda ! Da pe constanteni ia intrebat ? Sau , ca de obicei, nu-i treaba lor. Am impresia ca lui Mazare i s-a cam urcat la cap si se crede cel mai tare din parcare . Eu a-si amenaja acolo un muzeu,de arta ,sau etnologie , dar eu nu sunt atat de destept ca Mazare, asa ca fac ciocul mic. Totusi am o remarca : tin la acest oras unde mi-am facut liceul si sunt cumplit de dezamagit ca a ajuns unul dintre cele mai murdare orase din tara . Cumplit de murdara este si statiunea Mamaia ! Se aude mestere Mazare ?

urbos 17-05-2011 - 06:54

Mamaia s-a dus dreacu de cand s-a bagat otreapa prezidentiala Udrea.

Didos 17-05-2011 - 13:46

Sa vanda si statuia lui Ovidiu , ce ne mai trebuie !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult