Acasa Actualitate-InternaSocial Raed Arafat către susţinătorii săi: Nu vă lăsaţi manipulaţi politic!

Raed Arafat către susţinătorii săi: Nu vă lăsaţi manipulaţi politic!

scris de D.P.
7 afisari

Raed Arafat a declarat, in exclusivitate pentru HotNews.ro: „Apreciez sustinerea populatiei in privinta sistemului de urgente, insa rugamintea mea este sa nu se lase manipulati politic sau de catre persoanele care instiga pe Internet la iesire in strada. Nu stim cine sunt aceste persoane. Declar in mod oficial ca nu am de gand sa fiu implicat politic sub nicio forma in viitor si voi ramane sa lucrez in domeniul expertizei mele tehnice in orice situatie.”

Raed Arafat către susţinătorii săi: Nu vă lăsaţi manipulaţi politic! (foto:emaramures.ro)

Peste 200.000 de oameni şi-au manifestat pe Facebook, în numai două zile, solidaritatea cu dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD, iar la Târgu Mureş peste 4000 de persoane au participat, joi seara, în centrul oraşului, la o manifestare de susţinere a lui Arafat, care a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în semn de protest faţă de prevederile proiectului legii sănătăţii referitoare la sistemul de urgenţă. Manifestarea din Târgu Mureş a fost iniţiată pe reţelele de socializare, mai ales pe Facebook, şi nu a fost autorizată de responsabilii locali.

O acţiune similară a avut loc, miercuri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la manifestaţie participând zeci de persoane. Participanţii la acţiunea de solidaritate cu Raed Arafat au scandat lozinci pro SMURD, de încurajare faţă de iniţiatorul acestui serviciu în România, precum şi lozinci antriprezidenţiale. “Aduceţi pancarte şi afişe. Să arătăm ţării întregi că noi putem să susţinem un lucru bun. Raed Arafat şi-a dat demisia din poziţia de secretar de stat al Ministerului Sănătăţii. Noua lege a sănătăţii desfiinţează SMURD. Fii tu cel care decizi în mâna cui îţi laşi viaţa. Serviciul mobil de urgenţă şi reanimare este o obligaţie a statului faţă de cetăţenii săi”, se mai arată în apelul postat pe Facebook, citat de Puterea.

Bucureştenii sunt chemaţi, pe paginile de pe Facebook create pentru susţinerea lui Raed Arafat, vineri, la ora 18.30, la un miting în Piaţa Univeristăţii. Tot pe Facebook, se anunţă că protestele vor continua şi sâmbătă, de la ora 14.00, în mai multe oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Craiova, Galaţi, Timişoara, Sibiu, Bacău şi Oradea.

18 comentarii

djimmy 13-01-2012 - 15:08

de la Tg-Mures incepe revolutia 2012

Ciu Huhu 13-01-2012 - 15:50

Asa sa fie, JOS BASESCU!!!!!!!!!!!!!!
Huuuuoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 13-01-2012 - 15:35

Dragi bukalestani, stati linistiti la caldura, fac iarasi fraieri din PROVINCIE iarasi ce au facut in 89! Doar daca vedeti ca este rost de ceva mai concret, ca la o adica tot voi veti fi beneficiari principali, ca si acum ! Mai puneti o ..manea ,mai vedeti ce zice cate un dezaxat ca …pula!

Tache 13-01-2012 - 15:54

Revolutia nu poate fi oprita ! Cei care o organizeaza sunt mult mai puternici decat simulacrul de tara, cum a ajuns Romania.

Din punct de vedere istoric, TOATE acordurile cu FMI au fost urmate de o revolta FMI. Rata succesului a fost pana acum de 100 %. Scopul principal al FMI-ului este de a impune conditii insuportabile, care sa duca la explozii sociale, cu scopul de a slabi respectiva tara, dupa care e nevoie de finantare in conditii automat mai defavorabile.

Revolutia din decembrie 1989, din Romania, a fost o revolta FMI. Fara acordurile cu FMI, nu ar fi existat revolutia din decembrie. Dupa revolutie, tara, per ansamblu, a fost mult mai slabita si mai usor de exploatat. A fost maleabilizata. Un proces asemanator se va intampla si acum.

Haosul din Romania va dura foarte mult timp, pentru ca s-a pus mult ‘combustibil’. In prezent Romania este prea bogata si trebuie sa fie un pic mai saraca. Sigur, bogatia este la bogati si nu la saraci, deci ei vor fi tinta principala.

Dura lex, sed lex. Lectie dura, dar lectie intru adevar.

Mara Popescu 13-01-2012 - 16:17

Noul proiect de lege NU prevede desfiintarea SMURD ci intrarea pe piata serviciilor de urgenta a furnizorilor particulari. Cu alte cuvinte, banii adunati de Ministerul Sanatatii vor fi impartiti intre toti acesti furnizori, fie ei de stat sau nu. Banii nostri. Asta e problema. Statul ii colecteaza si ii da cui vrea el.
In acelasi proiect de lege a aparut un articol potrivit caruia suntem obligati sa platim din orice venit impozabil o cota pentru sanatate. Orice venit inseamna practic orice alta sursa in afara salariului din care deja se retine respectiva cota – dobanzi de la banci, inchirieri sau vanzari, etc.

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 13-01-2012 - 16:30

DOMNULE DOCTOR RAED ARAFAT—-HALL ALEIKUM والاحترام

lutu 13-01-2012 - 19:11

bun doctor raed arafat il sustin

Dorin C. 13-01-2012 - 19:23

Omul asta e palestinian si nu are un mod de a fi specific „mioritic”. Nu isi vinde pielea pe un pumn de bani pentru ca vrea sa demonstreze cit de mult respecta tara adoptiva in care traieste si ce tip de personalitate are.

A 13-01-2012 - 19:41

imi pare rau ca nu pot fi in strada ca sa pot spune ce gandesc sper ca acesta sa fie inceputul unei schimbari

Ciu Huhu 13-01-2012 - 20:29

Jos Basescu, la puscarie pe viata cu basistii-pedelisti!

mius 13-01-2012 - 22:29

mai dau 7 zile si incepe o revolutie sau ceva de genul asta pentru ca romanul nu mai suporta, jos basescu

tomi 14-01-2012 - 03:20

Revolutiile din ROMANIA nu vor mai fi in veci dirijate de la MOSKOVA,sa va bagati bine in cap acest lucru,ca daca nu vi-l bagam noi.
tomi

baciu marian 13-01-2012 - 23:11

sper sa fie si in oradea !!! trebuie sa ne unim romani !

tomi 14-01-2012 - 03:24

Are sa fie dar nu ce vrei tu.ROMANIA are datoria sa-si mentina independenta chit ca MOSKOVA face acum eforturi disperate de a scoate tara din NATO si de sub influenta americana.Tovarasi sovietici,mai puneti-va pofta in cui,vi sa dus vremea imperiilor.
tomi

danzel 15-01-2012 - 13:00

pentru ce sa faceti revolutie? ar trebui sa fiti recunoscatori ca nu suntem in prag de faliment ca si grecia , cresterea economica e pe +,iar inflatia este la minimul istoric! e drept ca e greu daca ne-am obisnuit sa traim pe spatele altora…cand nu mai primim ajutoare de la stat reactionam. mai intai analizati situatia economica si relatiile politice internationale ale romaniei im momentul de fat si apoi reactionati…nu reactionati ca orbii si cu spiritul de turma

BM 14-01-2012 - 02:16

el insusi joaca un rol politic

jan dinu 14-01-2012 - 03:28

Calariti de EL Zorab ….

Arafat ,Salvatore Arafat …
Sanatatea ne-ai redat …
Azi boli nu mai sunt
Le-ai bagat toate’n pamint !

Rromanii o s-a traiasca
MUlt …de moarte nu le pasa ,,,
De exista cite-un caz …
Repede-l faci pe mort- treaz !

Tehnici sunt acum destule
Cele mai TOP din lume
Preturile sunt foarte mici …
Pentru inalti shi cei pitici !

Multumind tieArafat …,Allah …
Ca salvezi neamu asta dac …
Shi atunci cind o s-a murim ….
La virgine ne gindim !!
JD-USA

UN ROMAN 17-01-2012 - 11:33

DOMNULE DOCTOR, SUNTETI PRINTRE PUTINII OAMENI PUBLICI(DACA NU SINGURUL) CARE A DEMONSTRAT CA SE POATE FACE CEVA IN TARA ASTA SI NU IN ULTIMUL RAND, FAPTUL CA V-ATI DAT DEMISIA IN URMA ABERATIILOR PE CARE VI LE-A ADRESAT CHIRIASUL DE LA COTROCENI…..VA RECOMANDA SA FITI UN LIDER DE NECONTESTAT PENTRU OAMENII DIN STRADA, SA-I AJUTATI LA NEGOCIERILE PE CARE LE VOR AVEA CU PRESEDINTELE SI PARTIDELE DIN PARLAMENT, MACAR… CU DEOSEBITA STIMA! UN ROMAN

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult