Acasa Actualitate-InternaSocial Raed Arafat nu va mai fi ministru al Sănătăţii

Raed Arafat nu va mai fi ministru al Sănătăţii

scris de M.A.
6 afisari

Raed Arafat nu va mai fi ministru al Sănătăţii. Premierul desemnat Victor Ponta a precizat, luni, că a discutat cu acesta, care şi-a reiterat dorinţa sa de a nu mai fi ministru.

Raed Arafat Sănătate

Raed Arafat nu va mai fi ministru al Sănătăţii

Cu toate acestea, Raed Arafat va rămâne în conducerea Ministerului Sănătăţii, sprijinindu-l pe viitorul titular al acestui portofoliu. „Cu domnul Arafat am discutat şi mi-a reiterat dorinţa domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care îl regret. Dar mi-a promis în acelaşi timp că rămâne în conducerea Ministerului şi îl va sprijini pe cel care va fi ministrul Sănătăţii„, a spus Victor Ponta.

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, în 18 noiembrie, la Pro Tv, că nu vrea să fie ministru în viitorul Guvern, pentru că presupune o funcţie politică, iar dacă ocupă această poziţie, va fi extrem de rigid, neflexibil şi nedoritor să înţeleagă anumite lucruri. Raed Arafat este convins că ar putea face multe pentru sistem dintr-o poziţie tehnică.

Raed Arafat a fost numit, în 7 noiembrie, în funcţia de ministru al Sănătăţii, anterior el fiind subsecretar de stat. Raed Arafat a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii în timpul guvernării Tăriceanu, respectiv în august 2007.

3 comentarii

Rodica Ioana 17-12-2012 - 20:58

Felicitari domnului Raed Arafat pentru fermitate. Ar fi fost minunat daca ar fi fost posibil ca Sanatatea si Cultura sa se „rupa” de politic, pentru ca bolnavul este tratat conform bolii, nu a apartenentei politice. La fel, nici Educatia sau Cultura nu ar trebui sa aiba culoare politica.
Daca domnul Raed Arafat isi va depune candidatura ca presedinte al tarii, va avea votul meu!

ina 17-12-2012 - 21:21

Era de asteptat. D -l Arafat este un om de cuvant. Nu ar fi ocupat o pozitie in guvern daca nu ar fi avut posibilitatea de a lucra cinstit. E mai degraba neamt, decat palestinian sau roman.Cinste lui. Cu toate ca sper sa ramana in minister sa duca mai departe munca inceputa, pentru care a scrificat totul, viata personala, familie, listea de la sfarsitul saptamanii. Oare cati vom intalni ca damnia sa? Nu cred ca multi.

BULA 18-12-2012 - 10:30

Urmeaza sa se introduca coplata la spitalizare si sa se privatizeze (instraineze) baza materiala a CNSAS (peste 60 miliarde de euro, daca e sa ne luam dupa ce s-a scris in presa).
Dupa nazbatia asta vor urma miscari de protest si alegeri anticipate, de aia nu se baga Arafat in rahatul USL-ului.
USL va avea soarta PNT-CD, adica nu va mai prinde locuri in Parlament.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult