Acasa Actualitate-InternaSocial Răniţi în Mina Petrila: Doi sondori au fost opăriţi de apa fierbinte scursă din găurile de sondă

Răniţi în Mina Petrila: Doi sondori au fost opăriţi de apa fierbinte scursă din găurile de sondă

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Acidentul din Mina Petrila s-a produs luni, 18 iunie, în jurul orei 12, când apă fierbinte provenită din găurile de sondă pe care cei doi bărbaţi le făceau s-a scurs pe corpul acestora.

Doi barbati au fost opariti de apa fierbinte provenita din gaurile de sonda (foto:gazetavaii.ro)

Cei doi sondori au suferit arsuri de gradul trei şi patru pe 40, respectiv 60 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde li s-au curăţat rănile şi de unde vor transportaţi cel mai probabil la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu două elicoptere. Conform mediafax, medicii afirmă afirmă că răniţii sunt Dănuţ Codreanu, de 43 de ani, şef de brigadă, care are arsuri pe o suprafaţă mai mare, şi Cătălin Şerban, 40 de ani, adjunct şef de sector.

Minerii de la Petrila au anunţat că cei doi bărbaţi  făceau lucrări la un loc de muncă şi care au fost opăriţi cu apă fierbinte provenită din găurile de sondă pe care ei le făceau. Potrivit muncitorilor, unul dintre răniţi a fost transportat pe targă până la ambulanţă, în timp ce al doilea putea să meargă când medicii au sosit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS