Acasa Actualitate-InternaSocial Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro când i-a dat lui Ciucă să miroasă pătrunjel (video)

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro când i-a dat lui Ciucă să miroasă pătrunjel (video)

scris de Ștefan Constantinescu
390 Afisari

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei. Europarlamentarul s-a arătat atât de entuziasmat de cele văzute, încât a insistat să-i arate lui Nicolae Ciucă miroase pătrunjelul.  

Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o vineri alături de președintele PNL Nicolae Ciucă în piața din Șimleu Silvaniei, scrie Monitorul de Cluj.

Europarlamentarul, un împătimit al modei, a surprins prin ținuta mai potrivită pentru Milano decât pentru județul Sălaj și prin ceasul Rolex Yacht-Master 40, susține sursa citată.

Un ceas din modelul purtat de politicianul liberal costă nu mai puțin de 150.000 de lei (30.000 de euro).

Un român ar putea să strângă această sumă din salariul minim (2.079 lei/lună) în cel puțin șase ani, cu condiția să nu cheltuiască niciun ban din leafă, mai scriu jurnaliștii clujeni.

”Domnu președinte, ia uitați cum miroase, pătrunjel adevărat!”

La București există doar două magazine unde poate fi achiziționat acest model de ceas, iar în Cluj niciunul. Cât despre votanții întâlniți în piața din Șimleul Silvaniei, în mod sigur n-au văzut în viața lor un asemenea ceas de aproape.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS