Acasa rss 1asig RATB anunță GREVĂ parțială în zilele de 26 și 27 martie

RATB anunță GREVĂ parțială în zilele de 26 și 27 martie

scris de C.S.
9 afisari

RATB amenință cu acțiuni de protest. Angajații regiei, nemulțumiți de reducerea numărului de posturi, vor intra în grevă parțială în zilele de 26 și 27 martie.

RATB anunță GREVĂ parțială.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Lucrătorilor RATB – URAC, Alexandru Mihalache, 500 de vehicule nu vor circula între orele 6.30 şi 8.30, iar activitatea angajaţilor RATB se va opri parțial.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de „jaful din RATB, de salariile nesimţite ale şefilor”, dar şi de starea tehnică precară a vehiculelor din dotare şi lipsa pieselor de schimb şi punerea în pericol cu bună ştiinţă a siguranţei circulaţiei şi a publicului călător.

Mihalache a mai spus că angajaţii RATB sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu s-a semnat un nou Contract Colectiv de Muncă, şi, dacă nu se va semna, nu exclude declanşarea unei greve generale, ceea ce înseamnă oprirea totală a activităţii.

Nu este prima amenințare de acest gen. Sindicaliştii RATB au mai încercat să oprească activitatea şi în octombrie 2013, ideea fiind abandonată ulterior.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult