Acasa Actualitate-InternaSocial RATB: Circulația mai multor tramvaie și troleibuze blocatǎ

RATB: Circulația mai multor tramvaie și troleibuze blocatǎ

scris de Ziua Veche
7 afisari

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 şi troleibuzele 71, 93 şi 96 din Capitală sunt blocate din cauza unor copaci rupţi de vânt care au căzut pe carosabil.

RATB: Circulația mai multor tramvaie și troleibuze blocatǎ din cauza ploilor

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, a declarat marți, 1 octombrie, pentru mediafax, cǎ circulaţia pe linia tramvaielor 1, 8, 11 şi 25 este blocată din cauza unui copac rupt de vânt care a căzut în dreptul staţie Inox, de pe Şoseaua Progresului. Troleibuzele liniilor 71, 93 şi 99 nu circulă din cauza unui copac rupt de vânt care a căzut pe Bulevardul Vasile Milea, a mai spus Tobescu.

Echipele de intervenţie ale RATB sunt la faţa locului, pentru a elibera drumurile blocate. Capitala şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Tulcea şi Constanţa sunt de luni, ora 21.00 până miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind prognozate precipitaţii de până la 80 de litri pe metru pătrat.

1 comentariu

IngerAlbastru 01-10-2013 - 10:06

Uscaturile sint motivul nu ploaia!!! Pai pana Oprescu se va hotari sa numere uscaturile, jumate deja cad pe drumul abia circulabil si asa, pe linii de tramvai si peste ce o mai fi in cale dar nu maidanezi nici din gresala!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult