Acasa Actualitate-InternaSocial Război la Realitatea. Oamenii lui Vîntu vor să scape de Asesoft

Război la Realitatea. Oamenii lui Vîntu vor să scape de Asesoft

scris de P.C.R.
2 afisari

Sorin Freciu, preşedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi că schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutată în şedinţa de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunării generale a acţionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.

Sorin Freciu conduce Realitatea in numele lui Sorin Ovidiu Vintu

fofo: Evz

Întrebat joi dimineaţă de către Mediafax dacă recomandarea Asesoft către adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media, de schimbare a Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, se va regăsi pe ordinea de zi a AGA Realitatea Media, Sorin Freciu a declarat: „Dacă vorbim de schimbarea Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, acest punct nu a fost discutat în CA de ieri, în procesul verbal al CA nu există acest punct. Singurul punct este propunerea CA al Realitatea Media către adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media de a rezilia contractul cu Asesoft, punct care se va regăsi şi pe convocatorul adunării generale a acţionarilor din 27 – 28 aprilie”.

Potrivit lui Freciu, pentru introducerea pe ordinea de zi a AGA Realitatea Media a unui punct, acesta trebuie să fi fost votat de Consiliul de Administraţie al Realitatea Media sau să fie propus de un acţionar care deţine peste 10% din acţiuni.

În schimb, Sebastian Ghiţă a declarat tot joi că Asesoft a trimis un document AGA Realitatea Media prin care recomandă schimbarea CA al Realitatea Media.

„Nu avea cum să se voteze în CA al Realitatea Media pentru schimbarea membrilor CA al Realitatea Media. Ei nu pot să se autopropună pentru schimbare. Noi (Asesoft, n.r.) am trimis AGA un document prin care recomandăm schimbarea CA”, a explicat Sebastian Ghiţă.

Decizia luată miercuri în CA al Realitatea Media vine după ce Sorin Freciu, preşedintele CA al Realitatea Media, şi Sebastian Ghiţă, reprezentantul Asesoft la Realitatea, au declarat, în şedinţa CNA de marţi, că vor purta o discuţie pentru „a armoniza” punctele de vedere ale societăţilor, după ce aceştia s-au acuzat de ingerinţe editoriale la Realitatea TV.

6 comentarii

Ciu Huhu 07-04-2011 - 18:01

Sa-i ajute Dumnezeu sa scape de firma lui peste Asesoft si de liche..a Ghita Sebastian!

bunicul VANTURILOR 07-04-2011 - 18:15

FRECIU asta seamana cu POPA,parca ar fi frati dupa moaca.Nu cumva este sosia lui POPA , pentru a se folosi de viramentele din conturile firmelor lui VANTU

nicu 08-04-2011 - 07:48

Vine Popa , se agita apele, Vintu are morcovul in cur cu iepure si vanator cu tot.

Hokusai San 08-04-2011 - 08:00

dupa proces nici nu o sa mai aiba cur
un paduche mai putin.
doi, cu Popa.

Ciu Huhu 09-04-2011 - 18:10

De ce te folosesti ma handicapatule mintal portocaliu pedelist, handicapat mintal ca toti portocalii, de ce te folosesti de acest vechi nick al meu IDIOTULE?

Hokusai San 08-04-2011 - 08:01

dupa proces nici nu o sa mai aiba c u r
un paduche mai putin.
doi, cu Popa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult