Acasa Actualitate-InternaSocial Război la Realitatea TV. Ultimele evenimente

Război la Realitatea TV. Ultimele evenimente

scris de A.H.
1 afisari

Sebastian Ghiţă a declarat că Asesoft a făcut o recomandare către Adunarea Generală a Acţionarilor Realitatea Media, ca, în cazul în care decide să nu rezilieze contractul cu Asesoft, să schimbe CA al Realitatea.

Sebastian Ghita se bate cu Sorin Ovidiu Vintu pe Relitatea TVSebastian Ghiţă a confirmat, pentru Mediafax, întrunirea Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, miercuri, într-o şedinţă.

„S-a votat o recomandare către adunarea generală a acţionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Şi noi am făcut o recomandare adunării generale a acţionarilor ca, în cazul în care nu se reziliază contractul, să schimbe Consiliul de Administraţie al Realitatea Media. Dacă nu, o să întreprindem noi demersuri să schimbăm Consiliul de Administraţie al Realitatea Media”, a declarat pentru Mediafax Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a mai spus că doar în instanţă poate fi desfăcut contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media.

„Noi nu avem ce să atacăm în instanţă. Noi vom păstra acest contract. Dânşii, dacă doresc, trebuie să acţioneze în instanţă”, a spus Sebastian Ghiţă. El a precizat că „situaţia s-a mai detensionat”.

De cealaltă parte, Sorin Freciu, preşedintele CA al Realitatea Media, a declarat miercuri pentru Mediafax că membrii CA al Realitatea Media s-au întrunit, miercuri, şi au decis să ceară adunării generale a acţionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft.

„Consiliul de Administraţie s-a întrunit legal. Au participat toţi membrii Consiliului de Administraţie şi am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft„, a spus Sorin Freciu.

Această decizie a fost luată cu două voturi „pentru” (Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu – reprezentanţii Realitatea Media) şi o abţinere (Alexandru Iacobescu-reprezentantul Asesoft).

Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media este convocată pentru 27 şi 28 aprilie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult