Acasa Actualitate-InternaSocial Răzvan Petrescu, copilotul lui Iovan, operat cu succes

Răzvan Petrescu, copilotul lui Iovan, operat cu succes

scris de C.S.
5 afisari

Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan în tragedia aviatică din Munţii Apuseni, a fost operat cu succes astăzi de o echipă multidisciplinară de medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj. Intervenţia a durat trei ore.

Copilotul Răzvan Petrescu, operat cu succes la Cluj. (foto: agenda.ro)

„Am vorbit cu medicul şi doar două cuvinte am vrut să aud. Mi-a spus că operaţia a decurs foarte bine şi e ok. Nu am alte amănunte. A fost operat la piramida nazală şi la un femur. Mi s-a spus că ar putea fi operat la bazin, dar nu ştiu când, în funcţie de starea lui de recuperare. Poate săptămâna asta, dar nu se ştie exact”, a spus Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Tot luni, directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, Monica Costin, a declarat că starea de sănătate a celorlalţi trei răniţi în accidentul aviatic din Munţii Apuseni este bună.

Cei patru răniţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca Cluj sunt medicii Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş (Bihor ), precum şi copilotul Răzvan Petrescu.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru mediciRadu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, studenta de 23 de ani şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult