Acasa Actualitate-InternaSocial Reșița: Explozie puternicǎ ȋntr-un bloc soldatǎ cu 3 rǎniți

Reșița: Explozie puternicǎ ȋntr-un bloc soldatǎ cu 3 rǎniți

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

O explozie puternică s-a produs ȋn dimineața de marți, 1 octombrie, într-un bloc cu zece etaje din Reşiţa, trei persoane fiind rănite, iar în urma deflagraţiei locatarii au fost evacuaţi.

Reșița: Explozie puternicǎ ȋntr-un bloc soldatǎ cu 3 rǎniți

Explozia a avut loc într-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Reşiţa, într-un apartament de la etajul al doilea. În urma deflagraţiei, trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, fiind duse cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Reşiţa, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa, Ancuţa Balint. În urma exploziei toţi locatarii blocului au fost evacuaţi, în condiţiile în care au fost grav avariate parterul şi primele trei etaje ale imobilului, o parte dintre pereţi dărâmându-se, în timp ce plafonul dintre etajele doi şi trei s-a prăbuşit.

Primele evaluări făcute de autorităţile aflate la faţa locului arată că au fost distruse cel puţin zece apartamente, celelalte locuinţe din bloc suferind diferite avarii. La faţa locului se află reprezentanţi ai ISU, ai Poliţiei, ai Primăriei, E.On, dar şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, care încearcă să stabilească dacă există pericolul de prăbuşire a blocului.

De asemenea, potrivit mediafax, în urma deflagraţiei au fost distruse mai multe maşini parcate în zonă. Totodată, au fost afectate şi câteva locuinţe dint-un bloc învecinat. Echipele de intervenţie au oprit furnizarea energiei electrice şi a gazului în blocul cu zece etaje, în timp ce Primăria caută soluţii pentru cazarea locatarilor evacuaţi.

2 comentarii

IngerAlbastru 01-10-2013 - 10:23

Amaritii voiau sa se incalzeasca si era defect butelia de aragaz precis. A mai pus pe drumuri o multime de oameni pe frigul asta, va fi bun de daramat si acel bloc.

IngerAlbastru 01-10-2013 - 11:11

E zona de razboi acel colt de oras, pana si cladirile de vis-a-vis sint lovite de pereti si alte obiecte ce zburau din apartamente sub presiune. Apocalipsa s-a adevarit acolo, se cauta si morti pe langa femeia de 71 de ani aruncat peste drum cu pereti cu tot …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult