Acasa Actualitate-InternaSocial Realitatea si Antena 3 amendate pentru relatarea cazului Vantu

Realitatea si Antena 3 amendate pentru relatarea cazului Vantu

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a sanctionat, marti, postul Realitatea TV cu o amenda de 10.000 de lei, Antena 3 cu 5.000 de lei, si B1 cu somatie publica in cazul retinerii lui Sorin Ovidiu Vantu, acuzand incalcarea reglementarilor audiovizuale referitoare la dreptul la propria imagine si la informarea corecta.


Membrii Consiliului au apreciat ca intr-o serie de emisiuni ale postului Realitatea TV, invitatii Corneliu Vadim Tudor si Mircea Dinescu au avut un limbaj indecent, nesanctionat de catre moderatori. Realitatii tv i s-a reprosat si faptul ca nu au existat invitati care sa exprime si alt punct de vedere. La Antena 3, monitorizarea CNA a evidentiat faptul ca reprezentantii partidelor au fost putini, in emisiunile de stiri si de dezbateri existand situatii in care a existat o singura opinie, critica sau favorabila, in legatura cu retinerea lui Sorin Ovidiu Vantu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult