Acasa Actualitate-InternaSocial Recomandarile ministrului Educaţiei pentru cei care au picat la BAC 2012

Recomandarile ministrului Educaţiei pentru cei care au picat la BAC 2012

scris de Bogdan Crețu Roman
4 afisari

Ministrul Educaţiei, Ecaterian Andronescu, le recomandă elevilor care nu au promovat examenul de bacalaureat să nu se descurajeze, întrucât urmează etapa din luna august, iar până atunci va cere şcolilor să organizeze cursuri.

andronescuSă nu se descurajeze. Vom cere şcolilor să organizeze cursuri în această perioadă„, a spus Andronescu. Întrebat dacă se vor modifica subiectele pentru luna aufgust, în sensul de a fi mai puţin dificile, ministrul Educaţiei a spus că „nu ar fi corect să fie o altă abordare a subiectelor”. „Nu ar fi corect faţă de cei care au promovat acum„, a susţinut Andronescu.

3 comentarii

BULA 08-07-2012 - 19:00

E normal sa nu se descurajeze, ca e nevoie de ei la miile de facultati care toaca banii statului. Pai sa ramana universitarii (majoritatea de tipul copy–paste) fara obectul muncii si fara spagi ?

Liviu 09-07-2012 - 01:45

Intrebarea IE de unde bani pentru aceste „meditatii” ?! Si cine sa le faca deoarece profesorii acum au concediu legal de odihna ?! Le vor face slugile PSD-iste cu banii deturnati de la alte scopuri ?! Asa cum s-au facut si celelalte lucruri „garantate Vanghelie” si asa cum ii place Abramburicii ?! Reloaded reloaded dar pana cand ?!!!

BULA 09-07-2012 - 07:07

Sa zicem ca absolventii care au picat bac-ul sunt din aia invatati cu munca, care chiar de azi se pun cu burta pe carte, cate zece ore pe zi. Tot nu vor reusi sa invete intr-o luna de zile ce nu au invatat in tot liceul. Deci Abramburica a tras si ea o fasaiala, ca sa dea impresia ca e bine intentionata.

Trebuie sa se schimbe abordarea in privinta notarii in timpul liceului, sa nu se mai umfle notele si profii sa-si ia munca in serios. Sa lase corigenti si repetenti, daca e cazul, si sa se faca astfel incat si absolventii cu media 5 sa ia bac-ul in proportie de peste 90%.
Iar bac-ul sa nu mai devina o speritoare si selectia pentru facultati sa se faca prin examene de admitere, la disciplinele de profil. Stiu ca universitarii se tem de aceste examene si de perspectiva de a nu avea candidati suficienti, dar trebuie sa li se impuna de catre politicieni. Nu se mai poate continua ca pana acum, cu toti care termina liceul sa devina studenti si sa fie promovati automat, fara sa invete, ca sa-si ia universitarii salariile si spagile.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult