Acasa Actualitate-InternaSocial Record-13 milioane din chirii în 2009

Record-13 milioane din chirii în 2009

scris de Ziua Veche
10 afisari

 Criza imobiliară nu-i afectează la fel pe toţi jucătorii din piaţă. Bunăoară, un bucureştean din Sectorul 2 a încasat anul trecut 13 milioane de lei din chirii.

 

 Bucureşteanul care conduce în topul câştigurilor din chirii are cinci case, pe care le-a închiriat anul trecut, pentru 13 milioane de lei. Pe locul doi se află tot un bucureştean, de această dată din sectorul 1, care a obţinut aproape 10 milioane de lei în 2009, tot din închirierea a cinci proprietăţi, scrie Realitatea.net.

 De altfel, în Sectorul 1 din Bucureşti locuieşte cea mai mare parte a românilor care iau cei mai mulţi bani din chirii. Toţi au mai multe proprietăţi şi au câştigat anul trecut între două şi zece milioane de lei. Totuşi, în topul celor mai bogaţi proprietari, găsim şi un buzoian care a reuşit performanţa de a încasa 3,7 milioane de lei de pe urma închirierii unei singure proprietăţi. Nu este de neglijat nici cazul unui ilfovean, care a obţinut din închirierea a două proprietăţi 5,2 milioane de lei, în 2009.

 

0 comentariu

Leibnitz 29-07-2010 - 05:10

prin furt de la stat, prin hotomaneli si pe baza incomensurabilei prostii a poporului roman.

Valentin 29-07-2010 - 20:15

Faceti un sondaj daca puteti,printre alesii neamului si intrebati:cum au reusit, o mina de oameni sa dobindeasca atita avere ilicita,????si prin ce mijloace „tainice”,sau exista undeva „pestisorul de aur” si muritorii nu stiu !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult