Acasa Actualitate-InternaSocial Reforma Sănătăţii în dezbatere publică

Reforma Sănătăţii în dezbatere publică

scris de Ziua Veche
2 afisari

APADOR-CH solicită ministrului Sănătăţii, printr-o scrisoare deschisă, organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de Ordonanţă de urgenţă  a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.


Proiectul a fost afişat în vederea dezbaterii publice pe pagina de internet a Ministerului Sănătăţii pe 4 noiembrie 2010 termenul stabilit pentru primirea de comentarii şi propuneri fiind de 10 zile.

„Având în vedere deosebitul impact pe care prevederile proiectului îl pot avea asupra drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, în special asupra dreptului la viaţă privată”, APADOR-CH mai solicită ministrului şi prelungirea termenului pentru primirea de comentarii şi propuneri precum şi  respectarea prevederilor care stipulează că anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştinţă publicului, cu cel puţin 30 de zile înainte de supunerea spre analiză, avizare şi adoptare de către autorităţile publice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult