Acasa Actualitate-InternaSocial Repartizarea computerizată 2015. Vezi cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee

Repartizarea computerizată 2015. Vezi cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee

scris de D.P.
14 afisari

Repartizarea computerizată 2015. Vezi cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee. Liceele cu specializarea matematică-informatică în limba engleză sunt cele mai căutate. Aşa reiese din repartizarea absolvenţilor de clasa a opta, publicată cu puţin timp în urmă de Ministerul Educaţiei.

Repartizare licee 2013 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

Repartizare licee 2015 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

La Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, ultima notă la admitere a fost 9,90 la specialitatea matematică-informatică bilingv engleză. Acelaşi liceu este în fruntea clasamentului pe ţară şi cu specializarea Ştiinţele Naturii, unde ultima medie a fost de 9,88. De altfel, aceste două specializări ale profilului real au fost cele mai căutate şi cele unde s-a intrat cu mediile cele mai mari.

Repartizarea computerizată 2015. Vezi cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee. Pe locul al doilea, după colegiul Fraţii Buzeşti, se află Colegiul Sfântul Sava din Bucureşti, unde ultima medie pentru specializarea Matematică-Informatică bilingv engleză este de 9,87.

Repartizarea computerizată 2015. Vezi cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee. În top se află şi colegiile Mircea cel Bătrân din Constanţa, Gheorghe Lazăr din Bucureşti, Vasile Alecsandri din Galaţi şi Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău.

Repartizarea computerizată 2015. Vezi AICI cu ce notă s-a intrat la cele mai bune licee.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult