Acasa Actualitate-InternaSocial Repartizarea computerizatǎ 2016. Vezi la ce liceu ai intrat!

Repartizarea computerizatǎ 2016. Vezi la ce liceu ai intrat!

scris de Ziua Veche
56 afisari

Repartizarea computerizatǎ 2016. Prima repartizare computerizată în învățământul liceal de stat pentru absolvenții de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Lista nominală a candidaţilor pe şcoală, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere

Repartizare computerizată

Repartizarea computerizatǎ 2016. Repartizarea candidaților la liceu pe locurile pentru romi a avut loc între 11 și 13 iulie, iar înscrierea și repartizarea candidaților pentru învățământul special — între 14 și 16 iulie.

Repartizarea computerizatǎ 2016. Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată și se va afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal de stat lista candidaților repartizați în acea instituție în a doua etapă.

Repartizarea computerizatǎ 2016. A treia repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 și 2 septembrie.

Repartizarea computerizatǎ 2016. În ceea ce privește admiterea candidaților pentru învățământul seral și pentru cel cu frecvență redusă repartizarea acestora se va desfășura în perioada 27 — 29 iulie.

Repartizarea computerizatǎ 2016. Vezi AICI la ce liceu ai intrat!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult