Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE-Repatriere. Avion Tarom aşteaptă românii din Tokyo pe Narita

UPDATE-Repatriere. Avion Tarom aşteaptă românii din Tokyo pe Narita

scris de C.P.
3 afisari

UPDATE ora 23,30-Ministerul Afacerilor Externe a transmis tuturor cetăţenilor români aflaţi în baza de date a Ambasadei României la Tokyo coordonatele punctului de întâlnire din Aeroportul Narita, unde se pot realiza formalităţile de îmbarcare pentru zborul special de revenire în România. Astfel, persoanele care doresc să se îmbarce se vor prezenta la Aeroportul Narita Tokyo, Terminal 1, aripa de nord, etajul 4 – Plecări, zona G, până cel târziu sâmbătă, 19 martie, ora 11.00, ora locală.  O echipă de sprijin consular a MAE se va afla în zona sus-menţionată, precum şi în Terminalul 1, aripa centrală, etajul 5, într-un spaţiu uşor de identificat.

 Reamintim că persoanele care doresc să se îmbarce, inclusiv copiii, au nevoie de un document de călătorie valabil. Ambasada României la Tokyo continuă să acorde asistenţa consulară necesară. Va fi acordată prioritate cazurilor umanitare, cetăţenilor afectaţi sever de cutremur, femeilor şi copiilor.

 Persoanele care doresc să se îmbarce pot lua un bagaj de cală de cel mult 20 kg şi un bagaj de mână. Animalele de companie nu sunt acceptate la bord.

Un avion Tarom a decolat vineri, ora 18.00, de pe Otopeni, cu destinaţia Tokyo.

Cursa speciala Tarom pentru repatrierea romanilor din JaponiaAeronava va efectua un zbor special, în vederea repatrierii cetăţenilor români, care au solicitat în mod expres acest lucru, informeaza Ministerul de Externe.

MAE face apel la familiile cetăţenilor români, care se află în Japonia, să transmită rudelor lor informaţiile referitoare la punctul de întalnire din aeroportul Narita, unde aceştia vor trebui să se prezinte cel târziu sâmbată, 19 martie, până la ora 11.00, ora locală, pentru formalităţile de îmbarcare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult