Acasa Actualitate-InternaSocial Revoluţie 2012. Primele victime la Piaţa Universităţii

Revoluţie 2012. Primele victime la Piaţa Universităţii

scris de M.A.
7 afisari

Primele victime, la mitingul de la Piaţa Universităţii. Un jandarm a fost luat de SMURD (după unii jurnalişti) sau de o ambulanţă (după alţii), după ce s-a ales cu capul spart. Din declaraţiile martorilor, se pare că a fost lovit cu o piatră. De asemenea, o femeie care participa la proteste a fost luată de ambulanţă, după ce i s-a făcut rău. Lumea scandează FĂRĂ VIOLENŢĂ!

Jandarm - primele victime din Piata Universitati

captura Realitatea TV

Câteva maşini de jandarmi încearcă să elibereze bulevardul. Mai mulţi protestatari s-au culcat pe carosabuil. Jandarmeria a adus deja forţele speciale de intervenţie, dotate cu costume speciale de protecţie şi gaze lacrimogene.

În jurul orei 18.15, după ce au blocat circulaţia din centru Capitalei, o parte dintre manifestanţi au pornit în marş spre palatul Cotroceni. „Jos Băsescu„, „Băsescu, demisia!” şi „Alegeri anticipate!”, scandeaza mulţimea protejată de jandarmi în drumul spre Cotroceni. Numărul protestatarior a ajuns la câteva mii.

Anterior, manifestanţii din Bucureşti au trecut de cordoanele de jandarmi şi au ocupat Piaţa Universităţii. Circulaţia în zonă era blocată. Rezistenţa forţelor de ordine a fost mai mult mimată, ocupându-se, în special, de oprirea maşinilor care ar putea lovi manifestanţii care cer alegeri anticipate şi demiterea lui Traian Băsescu.

6 comentarii

BULA 14-01-2012 - 21:03

De ce n-au jandarmii casti de protectie ? Ce dracu, venira ca la spectacol ?

lena 15-01-2012 - 15:57

Dragi romani credeti ca daca iesim in strada cu puterea pumnului ne schimbam destinul ?Asta ne arata „valoarea„ care este ,se stie a cetatenilor….. Era ceva cu puterea mintii,aia e cea mai „smechera si de valoare „ dragii mei!Dar putini o stapanesc

MARIAN 17-01-2012 - 01:37

pai ca avem foarte multi smecheri in parlament am ajuns saracii si sa plecam de acasa si sa muncim in occident,in situatia care suntem este nevoie de legea pumnului.JOS BASESCU SI GUVERNANTI LUI DE CACAT!!!!!!!!!

draga lena 15-01-2012 - 19:48

Cateodata e nevoie de mai mult decat solutii rationale.

MARIAN 17-01-2012 - 01:38

SUNT PERFECT DEACORD CU TINE!!!

MARIAN 17-01-2012 - 01:39

JOSSSSSSSS BASESCU!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult