Acasa Actualitate-Interna REZULTATE Admitere Medicina 2014 – UMF Carol Davila

REZULTATE Admitere Medicina 2014 – UMF Carol Davila

scris de C.S.
13.893 Afisari

REZULTATE Admitere Medicina 2014 – UMF Carol Davila. Notele obținute de cei peste 3.800 de candidaţi care au susţinut examenul de admitere la cele patru facultăţi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) “Carol Davila” au fost afișate joi, 24.07.2014.

Rezultate Admitere Medicina UMF Carol Davila - 2014.

Universitatea a scos anul acesta la concurs, în cadrul celor patru facultăți, un total de 930 de locuri finanțate de la buget, dar și 520 de locuri disponibile la taxă.

Un număr de 3.802 de candidați au fost validați la finalul sesiunii de înscriere pentru toate cele patru facultăți din cadrul UMF „Carol Davila”, la Facultatea de Medicină fiind 4,5 candidați pe un loc finanțat de la buget, în timp ce pentru Facultatea de Medicină Dentară sunt 3,9 candidați pe un loc la buget.

La Facultatea de Medicină s-au înscris 2.334 de candidați, dintre care și 24 olimpici. La Facultatea de Medicină Dentară s-au înscris 515 candidați, pentru Facultatea de Farmacie și-au depus dosarele 435 elevi de liceu, iar pentru Facultatea de Moașe și Asistență Medicală au optat 518 candidați.

Corectarea tezelor s-a făcut în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor, cărora li s-a comunicat punctajul, utilizându-se un sistem informatic, ce a permis fiecărui candidat să afle la ieșirea din concurs ce punctaj a obținut.

Lucrările/chestionarele de concurs constituind obiectul contestației privind rezultatele probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezența candidatului care a depus contestația, iar comunicarea rezultatelor finale se face prin afișare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestațiilor.

Decizia comisiei de contestații privind rezultatele probei scrise este definitivă. După afișarea rezultatelor finale, actele candidaților respinși se restituie acestora, la cerere, pe baza cărții de identitate, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, fără perceperea vreunei taxe.

VEZI AICI REZULTATELE la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, sesiunea iulie 2014.

Lista candidaților admiși se afișează în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în limita locurilor finanțate de la buget acordate fiecărei facultăți în parte. Lista candidaților respinși se afișează în ordine alfabetică. Sunt declaraţi admişi candidaţii al căror punctaj la examenul scris este egal sau superior aceluia corespunzător notei 5,00.

VEZI AICI, LISTĂ CANDIDAȚI ADMIȘI LA FACULTATEA DE MEDICINĂ

VEZI AICI LISTĂ CANDIDAȚI RESPINȘI LA FACULTATEA DE MEDICINĂ, LA UMF CAROL DAVILA BUCUREȘTI

VEZI AICI LISTĂ CANDIDAȚI ADMIȘI LA MEDICINĂ DENTARĂ, UMF CAROL DAVILA BUCUREȘTI

VEZI AICI LISTĂ CANDIDAȚI RESPINȘI LA MEDICINĂ DENTARĂ, UMF CAROL DAVILA BUCUREȘTI

VEZI AICI LISTĂ CANDIDAȚI ADMIȘI LA FACULTATEA DE FARMACIE, UMF CAROL DAVILA BUCUREȘTI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult