Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate admitere medicina 2015 UMF Carol Davila

Rezultate admitere medicina 2015 UMF Carol Davila

scris de Z.V.
471 afisari

Rezultate admitere Medicină 2015. Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti a publicat rezultatele pentru cei 3.734 de candidaţi care au susţinut, miercuri, admiterea la Chimie, Fizică şi Biologie.

ADMITERE 2013. Rezultate la Universitatea de Medicină

ADMITERE 2015. Rezultate la Universitatea de Medicină

Rezultate admitere medicina 2015 . Sunt cele mai bune rezultate din ultimii patru ani, a declarat rectorul universităţii, impresionat de nivelul de pregătire al candidaţilor, în ciuda dificultăţii subiectelor.
Rezultate admitere medicina 2015 . La Facultatea de Medicină, cea mai mică medie a fost de 81 de puncte. 21 de olimpici au intrat cu medie maximă, iar cel mai bun candidat care a susţinut examenul a obţinut 99 de puncte. Sunt 510 locuri bugetate şi este posibil să fie suplimentate deoarece sunt mai mulţi candidaţi cu acelaşi punctaj.
Rezultate admitere medicina 2015 . Contestatiile privind rezultatele probelor scrise (punctaj) se inregistreaza si se depun la secretariatele facultatilor in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor (incepand cu ora si data afisarii acestora). Candidatii pot contesta doar propriile rezultate, informeaza universitatea.
 Rezultate admitere medicina 2015 . La Facultatea de Farmacie am avut 140 de locuri şi mai mulţi olimpici cu 100 de puncte, ultimul punctaj la buget fiind de 74 de puncte.

 

Rezultate admitere medicina 2015 .

Facultatea de Medicina

Facultatea de Medicina Dentara

Facultatea de Farmacie

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală – Moașe și Asistență Medicală Generală

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală – BFKT și Tehnică Dentară

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult