Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE Admitere Medicina 2015 – UMF Carol Davila

REZULTATE Admitere Medicina 2015 – UMF Carol Davila

scris de Z.V.
2494 afisari

REZULTATE Admitere Medicina 2015. La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” sunt disponibile în acest an 1.420 de locuri.

ADMITERE 2013. Rezultate la Universitatea de Medicină

ADMITERE 2015. Rezultate la Universitatea de Medicină

REZULTATE Admitere Medicina 2015. Cei peste 4.500 de tineri care aspira să fie studenţi la Facultatea de Medicină Carol Davila trec miercuri prin proba scrisa a admiterii. Peste jumătate din ei (2.300) îşi doresc să urmeze Facultatea de Medicină, care le-a pus la dispoziţie şi cele mai multe locuri bugetate, peste 500.
REZULTATE Admitere Medicina 2015. Contestatiile privind continutul intrebarilor scrise sau corectitudinea grilei oficiale de raspunsuri se depun la secretariatul fiecarei facultati miercuri 22.07.2015 intre orele 14:00-16:00.
REZULTATE Admitere Medicina 2015. Corectarea tezelor s-a făcut în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor, cărora li s-a comunicat punctajul, utilizându-se un sistem informatic, ce a permis fiecărui candidat să afle la ieșirea din concurs ce punctaj a obținut.

REZULTATE Admitere Medicina 2015. Lucrările/chestionarele de concurs constituind obiectul contestației privind rezultatele probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezența candidatului care a depus contestația, iar comunicarea rezultatelor finale se face prin afișare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestațiilor.

REZULTATE Admitere Medicina 2015. Decizia comisiei de contestații privind rezultatele probei scrise este definitivă. După afișarea rezultatelor finale, actele candidaților respinși se restituie acestora, la cerere, pe baza cărții de identitate, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, fără perceperea vreunei taxe.

VEZI AICI REZULTATELE la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, sesiunea iulie 2015.

REZULTATE Admitere Medicina 2015. Lista candidaților admiși se afișează în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, în limita locurilor finanțate de la buget acordate fiecărei facultăți în parte. Lista candidaților respinși se afișează în ordine alfabetică. Sunt declaraţi admişi candidaţii al căror punctaj la examenul scris este egal sau superior aceluia corespunzător notei 5,00.

Facultatea de Medicina

Facultatea de Medicina Dentara

Facultatea de Farmacie

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală – Moașe și Asistență Medicală Generală

Facultatea de Moașe și Asistență Medicală – BFKT și Tehnică Dentară

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult