Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate BAC 2011. Sesiunea septembrie. Notele din Bucureşti la Bacalaureat

Rezultate BAC 2011. Sesiunea septembrie. Notele din Bucureşti la Bacalaureat

scris de D.S.S.
4 afisari

Rezultatele celei de-a doua sesiuni de bacalaureat au fost afişate, duminică, începând cu ora 12,00, în toate centrele din capitală, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu. Rezultatele au fost afisate pe site-ul ministerul Educatiei la adresa bacalaureat.edu.ro

Vezi rezultatele in Bucuresti

Rezultate Bacalaureat. Sesiunea august,septembrie.Vezi rezultatele in Bucuresti

Rezultatele la nivelul întregii ţări vor fi afişate în toate centrele până la orele 16,00, aşa cum prevede metodologia în vigoare. Potrivit unor surse din Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), procentul de promovabilitate la cea de-a doua sesiune de bacalaureat este în jur de 20%, sub cel înregistrat la prima sesiune.O centralizare oficială va putea fi făcută la MECTS după ora 16,00. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a precizat la începutul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat că subiectele vor fi echilibrate şi vor avea acelaşi grad de dificultate ca şi în sesiunea precedentă de examen. Totodată, ministrul a spus că va fi echitabilă corectarea lucrărilor. Rezultatele BACALAUREAT 2011 sesiunea august septembrie pentru Bucuresti pot fi vizualizate AICI

3 comentarii

vlad 04-09-2011 - 15:21

Dar sa stiti ca in alte tari nu se da bacul dupa terminarea liceului, intrarea la facultate se face fara examen si salariile sunt la fel sau mai mari ca in Romania. Vreti ca romanii sa fie muncitori si slugi in tari straine pentru ca vor pleca multi picati, in timp ce in alte tari PROCENTUL ABSOLVENTILOR DE FACULTATE ESTE MAI RIDICAT DECAT IN ROMANIA. Credeti ca in alte tari tineri invata mai mult la scoala si la liceu? NU!
Dar unele tari dupa ce ca au o amplasare geografica mai favorabila decat Romania cetatenii sunt mai protejati de tara si autoritati. Ca exemple : Suedia, Belgia, Rusia, Turcia, Mexic, Polonia, Brazilia, unde conteaza practica nu toceala cum este la noi. Omul invata si munceste mai bine, mai pozitiv daca este stimulat de catre guvern si firme.

BULA 04-09-2011 - 15:42

Asta se doreste, sa plece multi la munca in Vest si sa aduca euroi pentru a plati la FMI. Anul asta trebuie sa dam cateva miliarde.
Pregateste-ti bagajul si du-te. Sa-ti iei si haine groase (izmene), Precis ai sa dormi si prin gari sau pe banci in parcuri. Sa-ti mai iei din tara si ceva medicamente (antibiotice, algocalmin, vitamine), ca daca te apuca o raceala sau un abces la o masea, ai belit-o.

Cercul 05-09-2011 - 14:29

E bine ce zici. Tarile din Vest si mai ales Japonia au nivelul de trai ridicat tocmai pentru ca au multi absolventi de studii superioare. Basescu a spus clar ce vrea sa faca din tineri: slugi. O tara de slugi, niciodata nu va avea un standard de trai ridicat, si vor trai la marginea cu calicia cum e la tara, unde se traieste in functie de mediu, si daca nu ploua bate moartea la usa.
Cat despre practica vs toceala, e si asta bine spus, inca eu prin practica inteleg mai ales exercitiu tocmai mintal, prin care se creaza din mers teoria cum e in matematica, unde exercitiile creaza noi teorii. La noi, se pune accent pe toceala pentru ca s-a trecut la extrema cealalta, toti fac studii umaniste.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult