Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate BAC 2012. Dezastru în Harghita la lb. română. Notele în toată ţara

Rezultate BAC 2012. Dezastru în Harghita la lb. română. Notele în toată ţara

scris de C.F.V.
18 afisari

Doar 30,25% dintre absolvenţii de liceu din Harghita au promovat bacalaureatul, acesta fiind cel mai slab rezultat înregistrat în judeţ, în ultimii ani.

Vezi rezultatele in Bucuresti

Rezultate Bacalaureat 2012

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Harghita, inspectorul Bartolf Hedvig, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că pentru prima dată există licee unde promovabilitatea la BAC 2012 este zero, dar şi multe unde sub zece la sută dintre elevi au reuşit să obţină medie de trecere. Potrivit sursei citate, la Grupul Şcolar Ditrău, Grupul Şcolar Joseni şi Liceul din Zetea niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat.

Cele mai bune rezultatele la BACALAUREAT 2012 au fost obţinute la Liceul Teoretic ‘Marton Aron’ din Miercurea Ciuc, unde au promovat 90,65% dintre elevi. Pe locurile următoare se situează Liceul ‘Segito Maria’ din Miercurea Ciuc şi ‘Benedek Elek’, din Odorheiu Secuiesc, cu un procent de promovabilitate de 81%. La singurul liceu cu predare în limba română din Miercurea Ciuc, Colegiul Naţional ‘Octavian Goga’, au reuşit să obţină notă de trecere 65,14% dintre candidaţi. Bartolf Hedvig a spus că nu s-a făcut, încă, o statistică pe discipline, dar din datele existente până acum cei mai mulţi elevi, adică 45%, au căzut la limba română la BAC 2012.
Rezultatele foarte modeste din acest an la BACALAUREAT 2012 sunt puse pe seama întăririi disciplinei din sălile de examen, unde au existat camere de supraveghere, dar şi a slabei pregătiri a elevilor sau a insuficientei implicări a unor profesori.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2012 JUDEŢUL HARGHITA

REZULTATE BAC 2012 TOATA TARA POTRIVIT EDU.RO

1 comentariu

Andra Michella 08-07-2012 - 14:23

Mda ,fine rezultate la BAC anul acesta.Stau si ma intreb cine a fost de vina?ei care nu au invatat sau ceilalti care au pazit sa nu se faca copy paste…..Ca era sport national!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS