Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate BAC 2012 dupa contestatii – Buzau si tara

Rezultate BAC 2012 dupa contestatii – Buzau si tara

scris de Z.V.
5 afisari

În judeţul Buzău 39 din cei 1107 absolvenţi care au depus contestaţie au fost declaraţi admişi la examenul de bacalaureat.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR

‘Este un număr destul de mic de absolvenţi declaraţi iniţial respinşi care au reuşit să-şi mărească notele şi să obţină o medie de promovare, dar procentul a crescut de la 50,82 la sută la 51,86 la sută, ceea ce plasează judeţul Buzău în primele şapte locuri din ţară’, a declarat vineri pentru Agerpres inspectorul general adjunct al Inspectoratului şcolar judeţean Buzău, Geta Burducea.

Potrivit sursei citate, diferenţele extrem de mari de la o unitate de învăţământ la alta, precum şi numărul mic al al absolvenţilor din mediul rural cu diplomă de bacalaureat impune o analiză serioasă a procesului de învăţământ.

‘Vom analiza situaţia fiecărei unităţi de învăţământ în parte pentru a depăşi starea de apatie în care se află unii dascăli, elevii sau părinţii şi pentru a imprima o altă atitudine faţă de actul de învăţământ’, a mai spus sursa citată.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR ÎN BUZAU

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 DUPA REZOLVAREA CONTESTATIILOR ÎN TARA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult