Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE BACALAUREAT 2012, Călăraşi şi toată ţara, potrivit edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT 2012, Călăraşi şi toată ţara, potrivit edu.ro

scris de D.P.
3 afisari
examen_bacalaureat_2011

Rezultate Bacalaureat 2012

Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2012 în judeţul Călăraşi a fost de 37,15%, cu aproximativ patru procente mai mic faţă de anul trecut.

Din 2.114 elevi prezenţi la cele trei probe scrise (BACALAUREAT 2012– N.R.), 801 au reuşit să promoveze Bacalaureatul, adică au luat peste cinci la fiecare din cele trei probe şi au avut cel puţin media şase pe general. Asta înseamnă un procent de 37,15%. Raportat la anul precedent este un procent cu 4% mai mic faţă de această primă sesiune din acest an. Atunci a fost 41%, iar acum 37,15%. Este adevărat că şi obligativitatea de a introduce peste tot camere de supraveghere a dus la acest procent. (…) Este un procent care reflectă realitatea şi după cum s-a văzut şi în alte judeţe situaţia este similară sau în alte părţi chiar mai grea şi mai dură decât la Călăraşi‘, a declarat duminică, pentru Agerpres, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, prof. dr. Constantin Tudor.

Potrivit acestuia, în această sesiune a examenului de Bacalaureat 2012, la proba de Limba română trei candidaţi au fost prinşi copiind, ei fiind eliminaţi din concurs.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2012 IN JUDETUL CĂLĂRAŞI

REZULTATE BAC 2012 TOATA TARA POTRIVIT EDU.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult