Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate Bacalaureat. Cine a luat 10 pe linie

Rezultate Bacalaureat. Cine a luat 10 pe linie

scris de A.H.
3 afisari

Există şi cazuri fericite în urma examenului de bacalaureat. După afişarea rezultatelor la Bacalaureat 2011 un elev a descoperit că a luat 10 pe linie.A terminat Colegiul Naţional „Tudor Vianu” cu media 9,98, este olimpic la fizică şi chimie şi a fost admis deja la o universitate din Germania.

Razvan Stoica a luat 10 pe linie la Bacalaureat

Pur şi simplu am reuşit. Nu am avut un scop să iau o anumită notă. Am mers pentru mine. Nu îmi trebuia pentru admitere. Nu mă aşteptam la această notă. Pentru că nu se cerea la facultate am fost foarte relaxat. Plus că ştiam că la matematică şi fizică că o să iau o notă bună. La română a fost o provocare, deşi şi la fizică şi matematică au fost destul de grele, mai ales ultimele puncte. Trebuia să ai răbdare şi concentrare„, a declarat Răzvan Andrei Stoica, absolvent al Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu”.

Cât despre rezultatele de la bacalaureat 2011 Răzvan crede elevii au avut probleme din cauza emoţiilor şi a lipsei de concentrare din timpul examenelor.

1 comentariu

vic 05-07-2011 - 00:22

cine n a luat bac’ul are mari sanse in Media ,(jurnalist ,anallist’ ,asistente ‘tv la realitatea si antene ,clarvazatori si avocati la otv ,..cu un creer’ nud devii …porno’ simbol ,,…la fel ca badea ,ciutacu ,chireac ,nistorescu ,ctp. ,dumitrescu ,srst. ,….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult