Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE BACALAUREAT – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016

REZULTATE BACALAUREAT – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016

scris de A.B.
56 afisari

Ministerul Educaţiei a publicat, luni, rezultatele sesiunii a doua a examenului de Bacalaureat, rata de promovare înainte de contestaţii fiind de 24 la sută.

Rezultatele BACALAUREAT 2016

Rezultatele BACALAUREAT 2016

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016 La nivelul întregii ţări, 24 la sută dintre candidaţii care au participat la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului au promovat examenul, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS), Mirabela Amarandei.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016MENCS a publicat, luni, rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse până la ora 20.00. După soluţionarea acestora, rezultatele finale vor fi afişate în 1 septembrie.

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a început în 16 august, cu probele orale şi de competenţe. VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016Pentru susţinerea examenului s-au înscris 42.261 de candidaţi, dintre care 27.848 au absolvit liceul în acest an, iar 14.413 sunt din promoţiile anterioare.

În prima sesiune a examenului de Bacalaurat au fost declaraţi respinşi 41.037 de candidaţi, din toate promoţiile.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016Absolvenţii de liceu promovează examenul de Bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, mai multe condiţii:

– au susţinut toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale şi au obţinut unul dintre nivelurile de competenţă – experimentat, avansat sau mediu;

– au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea;

– au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de Bacalaureat.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016 Bacalaureatul poate fi susţinut fără taxă de cel mult două ori. Candidaţii care se prezintă la examen pentru a treia oară cel puţin au plătit o sumă stabilită diferenţiat, în funcţie de numărul probelor la care se prezintă.

VEZI AICI REZULTATE BACALAUREAT  – SESIUNEA AUGUST – SEPTEMBRIE 2016

viewscnt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult