Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate BACALAUREAT toamnă. Vezi notele pe edu.ro

Rezultate BACALAUREAT toamnă. Vezi notele pe edu.ro

scris de Ziua Veche
9 afisari

Promovabilitatea înainte de contestații la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat în Capitală este de 16,89%, potrivit unui centralizator al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Rezultate Bacalaureat 2014

Rezultate Bacalaureat 2014

Rezultate BACALAUREAT toamnă. Vezi notele pe edu.ro. Contestațiile la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat pot fi depuse luni în intervalul orar 12,00-16,00 iar soluționarea acestora se va realiza în 2 — 3 septembrie, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice pe 4 septembrie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale. 22,27% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, sesiunea august — septembrie 2014, înainte de contestații la nivel național.

Rezultate BACALAUREAT toamnă. Vezi notele pe edu.ro. Media finală pentru promovarea examenului de bacalaureat trebuie să fie minimum 6. Cele mai multe medii înregistrate în sesiunea august — septembrie au fost pe segmentul 6,00 — 6,99, și anume 10.038. Metodologia de desfășurare a examenului de bacalaureat prevede că cei care au fraudat nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Rezultate BACALAUREAT toamnă. Vezi notele pe edu.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult