Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate contestaţii Bacalaureat în Arad

Rezultate contestaţii Bacalaureat în Arad

scris de Ziua Veche
6 afisari

După centralizarea rezultatelor de la contestaţii dela prima sesiune de Bacalaureat, inspectorul şcolar general din Arad, Mirela Aldescu, a declarat, vineri, că există 471 de lucrări cu note modificate, jumătate dintre medii fiind mai mici decât iniţial.

examen_bacalaureat_2011Astfel, 247 de candidaţi au beneficiat de mărirea notei, iar 224 de candidaţi au obţinut note mai mici decât cele iniţiale.

Totodată, 64 dintre candidaţii ale căror note iniţiale erau sub cinci au obţinut, după recorectare, note peste cinci, iar 54 dintre candidaţii cu note mai mari sau egale cu cinci au obţinut note sub cinci, în urma contestaţiilor.

„În ceea ce priveşte statutul candidaţilor, 46 de candidaţi respinşi iniţial au reuşit să promoveze examenul în urma contestaţiilor. Astfel, procentul de promovabilitate în sesiunea iunie-iulie 2011 a examenului de bacalaureat este de 37,46”, a declarat Aldescu.

Promovabilitatea anunţată înainte de contestaţii  în Arad a fost de 36,43 la sută, comparativ cu 86,38 la sută în iulie 2010.

Vezi aici rezultatele în judeţul ARAD

BACALAUREAT 2011. Rezultate contestatii, judeţul ARAD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult