Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – Constanta, edu.ro

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – Constanta, edu.ro

scris de L.M.
28 afisari

Constanţa EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 – edu.ro: Elevii de clasa a VIII-a au aflat vineri rezultatele la examen.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – Constanta edu.ro

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 – Constanta edu.ro

Acestea au fost publicate până în ora 14.00, iar, în intervalul orar 14.00-18.00, au putut fi depuse contestaţiile. Contestaţiile vor fi soluţionate în 30 iunie şi 1 iulie. De asemenea, rezultatele finale vor fi publicate în data de 2 iulie.

Metodologia în vigoare prevede că evaluarea lucrărilor este făcută de doi profesori din unitatea respectivă de învăţământ, de regulă unitate şcolară cu personalitate juridică. În cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculează şi se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori. Această notă este cea care se va lua în calcul pentru media de admitere în clasa a 9-a.

Notele de la evaluarea naţională 2012 vor conta la admiterea în liceu, care se va desfăşura în două etape. Pentru admiterea la liceu, absolvenţii claselor a VIII-a trebuie să completeze fişa opţiunilor, în intervalul 5-8 iulie.

Constanţa REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 potrivit edu.ro

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 pe judeţe

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult