Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) in Bucuresti

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2012 (dupa contestatii) in Bucuresti

scris de D.S.S.
2 afisari

Rezultatele finale după contestaţii la evaluarea naţională 2012 au fost afişate în Capitală, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Rezultatele finale la evaluarea naţională 2012 au fost afişate în Capitală

Potrivit acestuia, au fost depuse 1.406 contestaţii, 828 la română, 570 la matematică şi 8 la limba maternă. La evaluarea naţională au participat în întreaga ţară aproximativ 167.000 de candidaţi. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, toate sălile de examinare au fost supravegheate video.

Absolvenţii de gimnaziu au susţinut în data de 25 iunie proba scrisă la limba şi literatura română, în data de 26 iunie proba la limba maternă pentru candidaţii care aparţin minorităţilor naţionale şi în 27 iunie la matematică.  Prima repartiţie computerizată la licee pentru candidaţii care au susţinut evaluarea naţională va avea loc în data de 14 iulie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult