Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 pe judeţe

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 pe judeţe

scris de Z.V.
20 afisari

Cei peste 160.000 de elevi care au participat la evaluarea naţională 2012 pot afla rezultatele vineri, potrivit calendarului de desfăşurare a examenului aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ

Tot vineri, în intervalul orar 14,00-18,00 pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în zilele de 30 iunie şi 1 iulie. Afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 2 iulie. Metodologia în vigoare prevede că evaluarea lucrărilor este făcută de doi profesori din unitatea respectivă de învăţământ, de regulă unitate şcolară cu personalitate juridică. În cazul în care nu există câte doi profesori la disciplinele la care se susţine evaluarea naţională, va fi solicitat un cadru didactic din cea mai apropiată unitate de învăţământ.

Evaluarea lucrărilor se face cu respectarea strictă a baremului unic de evaluare şi de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordându-se 90 de puncte pentru răspunsurile corecte şi complete şi 10 puncte din oficiu. După evaluare, fiecare profesor stabileşte nota prin împărţirea la 10 a punctajului obţinut de elev, fără rotunjire şi o trece pe lucrare.

În cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un punct, se calculează şi se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori. Această notă este cea care se va lua în calcul pentru media de admitere în clasa a IX-a.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2012 pe judeţe

Rezultate BUCUREŞTI
Rezultate  ALBA
Rezultate  ARAD
Rezultate  ARGEŞ
Rezultate  BACĂU
Rezultate  BIHOR
Rezultate  BISTRIŢA-NĂSĂUD
Rezultate  BOTOŞANI
Rezultate  BRAŞOV
Rezultate  BRĂILA
Rezultate  BUZĂU
Rezultate  CĂLĂRAŞI
Rezultate  CARAŞ-SEVERIN
Rezultate  CLUJ
Rezultate  CONSTANŢA
Rezultate  COVASNA
Rezultate  DÂMBOVIŢA
Rezultate  DOLJ
Rezultate  GALAŢI
Rezultate  GIURGIU
Rezultate  GORJ
Rezultate  HARGHITA
Rezultate  HUNEDOARA
Rezultate  IALOMIŢA
Rezultate  IAŞI
Rezultate  ILFOV
Rezultate  MARAMUREŞ
Rezultate  MEHEDINŢI
Rezultate  MUREŞ
Rezultate  NEAMŢ
Rezultate  OLT
Rezultate  PRAHOVA
Rezultate  SATU MARE
Rezultate  SĂLAJ
Rezultate  SIBIU
Rezultate  SUCEAVA
Rezultate  TELEORMAN
Rezultate  TIMIŞ
Rezultate  TULCEA
Rezultate  VASLUI
Rezultate  VÂLCEA
Rezultate  VRANCEA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult