Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate Evaluarea Naţională 2022

Rezultate Evaluarea Naţională 2022

scris de C.P.
84 Afisari

Elevii de clasa a VIII-a vor afla notele obținute la probele din cadrul Evaluării Naționale 2022, până la ora 14, potrivit Ministerului Educației. Rezultatele vor fi disponibile pe platforma evaluare.edu.ro și la avizierul școlii.

Numele elevilor vor fi vor fi anonimizate, conform procedurii de comunicare a rezultatelor ce a fost trimisă de Ministerul Educației către inspectoratele școlare.

„Codurile individuale înlocuiesc numele și prenumele candidaților și sunt distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută de aceștia”, se arată în documentul menționat anterior.

Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

Modelul de contestație

Rezultatele finale după soluționare contestațiilor vor fi afișate pe 30 iunie, potrivit calendarului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult