Acasa Actualitate-InternaSocial REZULTATE MEDICINĂ 2017. Notele au fost afisate

REZULTATE MEDICINĂ 2017. Notele au fost afisate

scris de Ziua Veche
2.304 Afisari

REZULTATE MEDICINĂ 2017. Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” a scos la concurs în acest an aproape 1000 de locuri finanțate de la bugetul de stat. Sunt 22 de medii de 10 obținute la Universitatea de medicină, iar ultima medie cu care s-a intrat la taxă este 7.70.

Rezultate Medicina UMF Carol Davila – 2017

Anul trecut, la UMF Carol Davila, ultima medie de intrare la MEDICINĂ a fost 8,30.

REZULTATE MEDICINĂ 2017. Listele provizorii (generate după admitere, înaintea contestațiilor) cu rezultatele concursului de admitere, verificate şi aprobate de Comisia Centrală de Admitere, se aduc la cunoştinţa celor interesaţi prin afişare pe pagina de internet a universitatii şi la sediile facultăţilor, la loc vizibil, specificându-se ora şi data afişării.

Lista candidaţilor admişi se afişează în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut și în limita locurilor finanţate de la buget acordate fiecărei facultăţi în parte. Lista candidaţilor respinşi se afişează în ordine alfabetică.

REZULTATE MEDICINĂ 2017. Rezultatele concursului de admitere devin definitive (finale) după soluţionarea contestaţiilor.

REZULTATELE LA MEDICINĂ 2017 Bucureşti sunt publicate AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS