Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate repartizare liceu 2019

Rezultate repartizare liceu 2019

scris de Ziua Veche
86 afisari

Rezultate repartizare liceu 2019. Absolvenții de clasa a VIII-a află vineri, 12 iulie, la ce liceu au fost repartizați, în urma rezultatelor obținute la evaluarea națională.

Repartizare licee 2013 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

Repartizare licee 2019 admitere.edu.ro. Medii la primele 10 licee

Rezultate repartizare liceu 2019. Ministerul Educației afișează vineri rezultatele de la admiterea la liceu pentru fiecare județ în parte, pe admitere.edu.ro.

Rezultate repartizare liceu 2019. După repartizarea computerizată, între 15 și 18 iulie, are loc depunerea dosarelor de înscriere la liceu. Media de admitere în liceu constituie criteriu pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obținută la Evaluarea Națională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).
Rezultate repartizare liceu 2019. Ziua Veche  va transmite cele mai relevante informații despre rezultatele repartizării la liceu 2019 imediat ce acestea vor fi disponibile pe site-ul admitere.edu.ro.

Rezultate repartizare liceu 2019. Elevii care nu au fost repatizați în prima etapă vor fi repartizați în a doua parte a lunii iulie.

Rezultate repartizare liceu 2019. Vezi AICI la ce liceu ai intrat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult