Acasa Actualitate-InternaSocial Rezultate titularizare publicate de Ministerul Educaţiei (edu.ro)

Rezultate titularizare publicate de Ministerul Educaţiei (edu.ro)

scris de Ziua Veche
6 afisari

Ministerul Educatiei (edu.ro) a afisat rezultatele la concursul national de titularizare. Inregistrarea contestatiilor si transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestatiilor are loc in intervalul 18 – 19 iulie, iar rezultateler finale se afiseaza in 21 iulie.

Rezultate titularizare

Prima etapa de repartizare – repartizarea in sedinta publica, la nivel de centre de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se face in 22 si 25 iulie. Pentru a doua etapa de repartizare – repartizarea la nivel national a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele ramase vacante titularizabile dupa prima etapa in perioada 27 – 28 iulie 2011 candidatii interesati depun optiuni la centrele de concurs unde s-au inscris. In data de 29 iulie 2011 se realizeaza repartizarea computerizata la nivel national, in baza optiunilor depuse de candidati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult