Acasa Actualitate-InternaSocial Romania intra sub cod galben

Romania intra sub cod galben

scris de Ziua Veche
46 Afisari

.Instabilitatea atmosferica accentuata se va manifesta intre 15 mai, ora 14, si 16 mai, ora 09. Totul va incepe din vestul si sud-vestul tarii apoi se va extinde si in restul teritoriului.


Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si mai ales in Banat, Oltenia, precum si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, izolat 50 l/mp, conform Institutului National de Meteorologie.
Duminica vremea se va raci accentuat in regiunile intracarpatice, iar la inceputul saptamanii viitoare si in restul teritoriului. La munte, la peste 1500 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

8 comentarii

Roland Catalin Pena 15-07-2010 - 15:35

Un articol recomandat de redactorul-sef. Asta e presa, neamule. Restul e curvasarie

T.B. 15-07-2010 - 18:08

evident

anca h 15-07-2010 - 19:47

declaratia de avere a fiecaruia dintre cei ce sunt la ziuaveche va arata ca suntem oameni absolut obisnuiti. suprizele sunt la cei care joaca in alta liga, unii mentionati si in textul lui traian ungureanu. nu inteleg de ce este atat de greu de crezut ca niste oameni au crezut intr-un proiect si muncesc la el fara bani.deocamdata! unii dintre noi lucram impreuna de 16 ani. intre a sta precum cainele pe lant si a lua leafa, acum am ales sa scriem ce credem de cuviinta pe banii nostri. textul lui traian ungureanu descrie atat de bine situatia noastra incat l-am publicat integral. mai mult, cred ca e primul politician care vorbeste despre cat de greu supravietuiesc ziaristii care incearca sa-si faca meseria onest.

un crestin 16-07-2010 - 04:13

In sfarsit, un adevarat Traian Ungureanu .

Domnule Omul Negru,o singura floare arata ca primavara nu-i departe. Capul sus!

Abdulah Sulei man 17-07-2010 - 15:37

Alah il pedepseste!

urbos 17-07-2010 - 22:11

TRU este un gunoi, un vierme, o canalie care l-ar fi lins pe Ceausescu daca nu disparea. Asemenea taraturi ar fi trebuit impuscate. Fara asemenea gunoaie, nici un dictator nu si-ar putea atinge scopurile. Slugile astea ordinare ar trebui omorate odata cu stapanul lor, ca in culturile vechi care faceau asta.
Sa repeti excrementele dementului de la Cotroceni, despre moguli sau ca crezi asa ceva, e dovada de prostie si ticalosie la un loc. Rahatii astia ai lu Basescu nici macar nu incep cu javrele din curtea lor, limbistii ordinari AI PUTERII, ca asa se definesc limbistii, nu altfel. Sa vorbeasca de „mogulul” Paunescu de exemplu.
Scarbe ordinare ce sinteti!

M_D_L 18-07-2010 - 11:29

Ha! Ha! Ha!

Cine plateste, comanda muzica. Voi scrieti ce vi spune, fara sa va puteti da cu parerea. Lucrati la patron, nu sunteti „liberi” ca noi, cei care inca mai lucram la stat. Ati dat de dracu ! Daca va pun sefii sa le lingeti pantofii, o faceti fara sa cracniti. Ordinul se executa, nu se discuta.

Despre distrugerea industriei si vanzarea resurselor naturale ale tarii (petrolul, aurul, etc) aveti voie sa ziceti ceva ? Nu v-am vazut.

Huhu sulangiul 18-07-2010 - 16:18

Ptiiuuuu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS