Acasa Actualitate-InternaSocial România. Trei cutremure miercuri noaptea

România. Trei cutremure miercuri noaptea

scris de C.P.
1 afisari

Trei cutremure au avut loc pe teritoriul României miercuri noaptea.

Cutremur de 4 grade în Vrancea

România. Trei cutremure miercuri noaptea

Două cutremure de 3,3 şi 3,2 grade pe scara Richter s-au produs în zona Vrancea. Un cutremur cu magnitudinea de 2 grade pe scara Richter s-a produs în Transilvania. Un seism, de 3,2 grade pe scara Richter, s-a produs potrivit informaţiilor prezentate pe site-ul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, în zona Vrancea la ora 1.30, la o adâncime de 85 de kilometri. Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Nistoreşti, Nereju, Tulnici, Păuleşti şi Andreiaşu de Jos. Joi dimineaţă, la ora 3.22, în Transilvania s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 2 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc la o adâncime de cinci kilometri, localităţile cele mai apropiate de epicentru fiind Bretea Româna, Densus, Călan, Sălaşu de Sus şi Hunedoara.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc joi dimineaţă, la ora 5.06, în zona Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 131 de kilometri. Localităţile cele mai apropiate de epicentru sunt Nereju, Andreiaşu de Jos, Nistoreşti, Lopătari şi Păuleşti, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 s-a produs miercuri, în provincia Van din estul Turciei. Seismul a provocat prăbuşirea mai multor clădiri. Cutremurul s-a produs la ora 21.23 (21.23, ora României), la o adâncime de aproximativ 4,8 kilometri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult