Acasa Actualitate-InternaSocial Românii îşi pot lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu la Cercul Militar Naţional

Românii îşi pot lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu la Cercul Militar Naţional

scris de L.M.
4 afisari

UPDATE, vineri, 4 ianuarie, ora 10.20 – Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, vineri, în cursul dimineţii, la Cercul Militar Naţional.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al regizorului a fost ridicat vineri, în jurul orei 9.30, de la Spitalul Elias, şi transportat cu o maşină la Cercul Militar Naţional. La Cercul Militar Naţional a venit şi soţia regizorului, Dana Nicolaescu.

Românii îşi pot lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu la Cercul Militar Naţional

Românii îşi pot lua rămas bun de la Sergiu Nicolaescu la Cercul Militar Naţional (foto: serindar.wordpress.com)

„Prietenii şi colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu, precum şi toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la unul dintre cei mai mari regizori şi actori ai României sunt aşadar aşteptaţi la Cercul Militar Naţional pentru un ultim omagiu, vineri, 4 ianuarire, între orele 12.00 – 00.00, şi sâmbătă, 5 ianuarie, între 08.00 – 10.00″, se precizează într-un comunicat.

De asemenea, soţia lui Sergiu Nicolaescu „solicită decenţă şi discreţie tuturor celor care doresc să se încline pentru ultima dată în faţa Maestrului”. Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti.

7 comentarii

Europeanuul 03-01-2013 - 21:16

Nu inteleg de ce sint inchise comentariile pe marginea articolului „Cercetătoarea Zoe Bratu: Mareşalul Antonescu a salvat statalitatea României”

Salut 03-01-2013 - 21:28

Lasa, poti sa pupincuresti si la alte articole, tomi nu se supara ca-i dai limbi peste fese din pozitii diferite.

ciufulici 04-01-2013 - 01:02

Se exagereaza chiar foarte grosier pe tema asa-zisei morti, omul nu a murit deloc, a plecat doar din spital, si nu mai este acolo deloc deloc deloc. Am verificat io bai, si nu e nici o schimbare!

Pai imediat m-am pipait la DVD-urile Supravietuitorul, Orient Express, Triunghiul mortii, Oglinda, Coroana de foc, Mircea, Ringul, Ziua Z tine cont bai neamule, „ziua”!), Noi, cei din linia întîi, Duelul, Viraj periculos, Capcana mercenarilor, Intîlnirea, Revansa, Roscovanul si Dacii.

E bine-mersi si o sa fie asa in veci!

ciufulici 04-01-2013 - 01:11

NICOLAESCU ERA INGINER, DECI DE AIA A FACUT SI PE MAMA FILMELOR. Bai, ingineru e omu lui Dumnezeu pus sa lase creeze dupa ziua a 7-a, care continua de atunci si pana in zilele noastre. Buninteles, printre ingineri mai exista si pelicani precum Bula sau corbi precum Digital, dar acestea sunt exceptiile care intaresc regula.

ValVerde 04-01-2013 - 01:41

Daca degetel e inginer, eu sint boul salut.
Nu m-as oferi sa am creierii muci pentru restul vietii daca n-as sti ce spun.

Daca Bula e inginer, atunci urbos nu e schizofrenic.
E administrator de bloc, ajuta femeile batrine sa treaca strada si are Steaua lui David tatuata pe nas.

BULA 04-01-2013 - 06:31

Vorbesti fara sa cunosti situatia din Romania. Functia de administrator de bloc (de asociatie de proprietari, cum i se zice) e ceva de lux (salariu de la 1000 euro in sus) in ziua de azi. Numai daca esti din reteaua de informatori sau ai lucrat la Militie, ai acces la asa serviciu boieresc. Ca sa nu poata sa se inscrie oricine cand se scot posturi la „concurs”, au impus conditia sa ai diploma data de securistii care si-au facut scoli de administratori.

ValVerde 04-01-2013 - 15:36

Hm…s-au schimbat lucrurile….

Propozitia initiala ramine valabila:
Daca tu esti inginer, urbos e admnistrator de bloc.

Amindoua sint la fel de putin probabile. Cine sa-l plateasca pe bezmetic 1000 de Euro si cum dracu sa fi tu inginer ??!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult