Acasa Actualitate-InternaSocial Românii se mobilizează pe internet pentru o mare demonstraţie la Sfântu Gheorghe (VIDEO)

Românii se mobilizează pe internet pentru o mare demonstraţie la Sfântu Gheorghe (VIDEO)

scris de D.S.S.
7 afisari

Mai multe organizaţii civice româneşti au lansat un videoclip postat pe Youtube, o „chemare către toţi românii din ţară” pentru a merge, în data de 26 iunie, la Sfântu Gheorghe, la o mare adunare naţională.

Îndemnul, intitulat „26 iunie 2011 – Mobilizare naţională la Sfântu Gheorghe”, vine în contextul reorganizării administrative a ţării, în apel fiind specificat faptul că manifestaţia este organizată pentru apărarea unităţii teritoriale, identităţii naţionale şi credinţei străbune.

Participanţii la această „mare adunare naţională” sunt aşteptaţi să aducă icoane şi steaguri tricolore şi să se îmbrace în costume populare.

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, al cărui nume apare printre organizatori, a transmis, miercuri, un comunicat, în care arată că este invocat „în mod abuziv”. Conducerea Forumului precizează că nu se află printre organizatorii acestei adunări.

Citarea abuzivă a forumului, fără acordul acestuia, poate fi interpretată ca o provocare care încearcă decredibilizarea acestuia. Precizăm că o asemenea adunare nu este bine venită şi în acest sens facem apel la cei care o organizează să o anuleze„, conchide conducerea FCRCHM.

În îndemn apar doar mesaje scrise precum „România este sub asediul ungurilor” şi „Dizolvarea judeţelor va distruge dovezile existenţei noastre istorice pe aceste meleaguri”.

5 comentarii

anon de serviciu 23-06-2011 - 09:32

Instigare. Stați acasă.

Ciu Huhu 23-06-2011 - 09:45

Corect!
Mai bine s-ar aduna la Bucuresti si ar cere demiterea autorului dezastrului national, Basescu

Luci 23-06-2011 - 11:57

Eu zic ca mai bine v-ati aduna la bucuresti sa-i cereti demisia presedintelui pentru ce a zis despre regele nostru 😀

required 23-06-2011 - 12:51

http://www.forumharghitacovasna.ro/

C O M U N I C A T

Ca urmare a apariţiei în mass-media a unor îndemnuri la o adunare ce ar urma să aibă loc la Sfântu Gheorghe, în data de 26 iunie, unde, în mod abuziv, este invocat şi Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, precizăm că Forumul nu este printre organizatorii acestei adunări.

Citarea abuzivă a Forumului, fără acordul acestuia poate fi interpretată ca o provocare care încercă decredibilizarea acestuia. Precizăm că o asemenea adunare nu este bine venita şi în acest sens facem apel la cei care o organizează să o anuleze.

Biroul de presa al FCRCHM

Iata si ce aflam de pe site-ul http://axaneamului.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=8:comunicat-referitor-la-asa-zisa-mobilizare-de-la-sfantu-gheorghe&Itemid=3

Comunicatul AXA Neamului referitor la “Mobilizare”:

Ca urmare a apariţiei în mass-media a unor îndemnuri la o adunare ce ar urma să aibă loc la Sfântu Gheorghe, în data de 26 iunie, unde, în mod abuziv, este invocat şi partidul AXA NEAMULUI, precizăm că partidul AXA NEAMULUI nu este printre organizatorii acestei adunări.
Folosirea abuzivă a numelui partidului AXA NEAMULUI de către organizatorii acestei acţiuni, fără acordul acestuia, este fără îndoială o provocare, care încercă discreditarea partidului AXA NEAMULUI.
Precizăm că partidul AXA NEAMULUI consideră că o asemenea adunare, în acest moment, nu este oportună şi nu poate avea un rezultat constructiv. În acest sens, atragem atenţia organizatorilor – oricare ar fi ei într-adevăr – că un astfel de eveniment poate avea consecinţe nefaste pentru români.

Partidul AXA NEAMULUI
Biroul de presă

Asociatia Eternul Maramures
http://www.eternulmaramures.ro/2011/06/22/dezmintire-si-dezicere/

DEZMINŢIRE ŞI DEZICERE…

…cu privire la filmuleţul “Mobilizare generală” care este postat pe internet şi care instigă la violenţă în data de 26 iunie 2011, la Sfântu Gheorghe.
ÎN CALITATE DE PREŞEDINTE AL ASOC. ETERNUL MARAMUREŞ, NOI NE DEZICEM TOTAL DE ASTFEL DE MANIFESTĂRI ŞI INFORMĂM PE CEI INTERESAŢI CĂ NU FACEM PARTE DINTRE ORGANIZATORII ACESTEI ‘MOBILIZĂRI ANTIUNGURI”. DE ASEMENEA NU SUNTEM NICI DE ACORD CU ASTFEL DE MANIFESTĂRI.
Bogdan Ţicală, preşed. Asociaţiei Eternul Maramureş.

omega 24-06-2011 - 10:44

ce porcarie!!!!iarasi unii imbecili sa arunce mata moarta in curtea altuia!!e o provocare pt.siguranta nationala!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult