Acasa rss 1asig Rovana Plumb vrea salarii de excelenţă pentru bugetari

Rovana Plumb vrea salarii de excelenţă pentru bugetari

scris de S. P.
4 afisari

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat că s-a propus acordarea, pentru  motivarea personalului bugetar, a două salarii brute pe an ca premiu de excelenţă.

Rovana Plumb vrea salarii de excelenţă pentru bugetari

Rovana Plumb vrea salarii de excelenţă pentru bugetari (foto: monitorulcj.ro)

„În sistemul public trebuie să existe într-adevăr o motivare a angajaţilor, în aşa fel încât să putem să-i cointeresăm să furnizeze servicii publice de calitate. Se lucrează la acest lucru, de exemplu s-a propus să se dea două salarii brute pe timpul unui an ca un premiu de excelenţă, tocmai pentru a cointeresa salariaţii”, a spus Rovana Plumb, la România TV.

Ministrul Muncii a mai spus că Legea privind sistemul unitar de salarizare în sistemul public trebuie să sufere unele modificări pentru că există „discrepanţe”. „Cadrele medicale cu postliceal au salarizarea mai mare decat cadrele medicale cu studii universitare, ceea ce răstoarnă sistemul de valori”, a exemplificat Plumb.

6 comentarii

Mircea 10-03-2014 - 08:49

Anul asta sunt alegeri ?

UnUL 10-03-2014 - 09:00

Mda. Până la alegeri se gândesc la chestia asta; după aceea se răzgândesc.

mircea 10-03-2014 - 11:21

mai ales pentru bugetarii care produc numai paguba:presedinte impreuna cu toti din administratia prezidentiala,parlamen im preuna cu tot aparatul administrativ.toate unitatile din teritoriu care sunt bugetofage si nu produc mai nimic.Un exemplu in bucuresti sunt mai mult de 7000(SAPTE MII) de salariati in primarii care primarii nu sunt reformate si restructurate,afara de cei care sunt alesi-adica 15 primari si 266 .consilieri

UnUL 10-03-2014 - 11:44

mirciulică, o dată sunt și eu de acord cu mătăluță, dar mai pune la socoteală și cei vreo 800 de parlamentari bugetofagi!

urbos 10-03-2014 - 09:02

Ce-i infectule, nu-ti convine? Acu ai ajuns la locu de munca si stai pe net animal labagiu, in loc sa produci ceva. N-ai bani acasa sa-ti platesti netu, gunoi imputit, bugetar parazit.

pathfinder 10-03-2014 - 09:13

Clona!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult