Acasa Actualitate-InternaSocial S-a redeschis „Giulestiul”

S-a redeschis „Giulestiul”

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Maternitatea Giulesti a reluat internarile, incepand de luni la pranz, fiind amanata pentru o zi redeschiderea sectiei de anestezie terapie intensiva nou nascuti prematur si a blocului operator, a declarat, pentru Mediafax, directorul general ASSMB, Marius Savu.

Directorul general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) a precizat ca pentru unitatea de terapie intensiva si blocul operator sunt asteptate rezultatele de laborator. In schimb, pentru celelalte sectii maternitatea a fost deschisa.

„Pot fi facute internari, investigatii de laborator, dar inca nu operatii de cezariana si internari in sectia de anestezie terapie intensiva”, a aratat directorul.

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti a fost informat inca de saptamana trecuta de Directia de Sanatate Publica a Capitalei si de ASSMB despre faptul ca, incepand de luni, in Maternitatea Giulesti vor fi reluate internarile.

Primarul general, Sorin Oprescu, a vizitat, duminica, Maternitatea Giulesti, el spunand ca lucrarile de renovare au fost terminate, iar constructorul s-a incadrat in termenul promis.

Primarul Sorin Oprescu a adaugat ca la maternitate sunt in total 38 de asistente, cate doua pe tura, edilul apreciind ca acest numar este suficient.

Maternitatea Giulesti a fost inchisa in urma incendiului https://www.ziuaveche.ro/eveniment/inca-un-bebelus-ars-in-incendiul-de-la-maternitatea-giulesti-a-murit  care a izbucnit in 16 august, la Sectia de terapie intensiva prematuri.

In urma acestei tragedii, sase bebelusi au murit, iar cinci au supravietuit, fiind transportati pentru tratament la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. Doi dintre bebelusi au fost externati saptamana trecuta.

0 comentariu

dumitru 11-10-2010 - 19:20

Armata romana are multi ofiteri si generali de valoare.Nu trebuie sa uitam insa, ca gradele de general si functiile de conducere sunt date in functia de cum simpatizezi cu un partid politic. Este trist, dar adevarat.Studiile in strainatate se fac la fel cum se fac si selectionarile pentru misiunile externe.
Intre un marinar,cred ca IOAN SORIN si T.FRUNZETI este cea mai buna alegere.Depinde insa unde vor sa aduca armata romana.Ca armata nationala, avand in vedere traditiile acesteia sau ca servitute a NATO vs. SUA.Domnilor generali. Uitatit-va in oglinda si apoi spre Franta sau invers, uitati peste umar si vedeti istoria militara a acestui popor. Si nu uitati ce ati invatat in institutiile fe invatamant prin care vati format.Redati ARMAATEI ROMANE DEMNITATEA SI ONOAREA.

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult