Acasa Actualitate-InternaSocial S-au publicat modelele de subiecte pentru examenele 2012. Vezi unde

S-au publicat modelele de subiecte pentru examenele 2012. Vezi unde

scris de R. C.P.
4 afisari

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare din cadrul Ministerului Educaţiei a publicat luni modelele de subiecte pentru examenele naţionale din anul 2012.

Vacanta elevi

Modelele de subiecte pentru evaluarea competenţelor şi pentru probele scrise sunt însoţite de precizări privind scopul evaluării, statutul disciplinei, structura subiectelor, competenţele de evaluat, detalii privind evaluarea, inclusiv baremele de evaluare şi de notare. Ele pot fi găsite pe site-ul www.subiecte2012.edu.ro La evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a se regăsesc modelele de subiecte pentru Limba şi literatura română şi Matematică, precum şi pentru Limba şi literatura maternă (şase discipline).
Pentru examenul de bacalaureat 2012 este prezentat spre informarea elevilor, a profesorilor şi a tuturor celor interesaţi un ghid privind desfăşurarea probelor A şi B (de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi în limbile materne), a probei C (de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu) şi a probei D (de evaluare a competenţelor digitale). De asemenea, sunt publicate modele de subiecte pentru toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, dar şi pentru probele scrise, şi anume, pentru Limba şi literatura română, Limba şi literatura maternă (şapte discipline), Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie şi pentru cele cinci discipline socio-umane (Economie, Filosofie, Logică şi argumentare, Psihologie, Sociologie).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult