Acasa Actualitate-InternaSocial Sălaj: Incendiul în care au decedat doi copii, declanşat de la soba care încălzea locuinţa

Sălaj: Incendiul în care au decedat doi copii, declanşat de la soba care încălzea locuinţa

scris de Șt. C
153 Afisari

Incendiul în care şi-au pierdut viaţa două minore, duminică seara, în localitatea Cuceu, a fost pornit de la sobă amplasată necorespunzător faţă de materiale combustibile, potrivit primelor concluzii ale pompierilor.

„Cauza incendiului este de natura termică, de la un sistem de încălzire/ gătit amplasate necorespunzător faţă de materiale combustibile”, a precizat, luni, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum” al judeţului Sălaj.

Două minore, în vârstă de 9 ani, respectiv 12 ani, au decedat, duminică seara, într-un incendiu izbucnit la casa în care locuiau, în localitatea Cuceu, judeţul Sălaj.

Doi copii cu murit, duminică seara, într-un incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Cuceu, judeţul Sălaj.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a informat că, în jurul orei 20,42, în dispeceratul ISU Sălaj a fost primit un apel de urgenţă care semnala producerea acestui incendiu.

La faţa locului s-au deplasat o maşină de stingere, o ambulanţă SMURD de prim ajutor, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi maşina medicului de urgenţă.

„Concomitent cu operaţiunile de stingere a incendiului, a fost constituită o echipă de căutare-salvare, date fiind informaţiile conform cărora în interior s-ar afla persoane surprinse. Din nefericire, pompierii au găsit doi minori (de 9 ani şi de 12 ani) cu arsuri pe 80% din suprafaţa corporală, care în ciuda tuturor eforturilor depuse de colegii noştri nu au supravieţuit”, a precizat DSU, pe pagina sa de Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS