Acasa Actualitate-InternaSocial Salariul mediu brut a scazut cu 2,8%

Salariul mediu brut a scazut cu 2,8%

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Salariul mediu brut a scazut cu 2,8 la suta, in ianuarie 2010, fata de luna anterioara, atingand valoarea de 1.967 lei, releva datele publicate de Institutul National de Statistica, citat de Agerpres. In raport cu preturile de consum, indicele castigului salarial real pentru luna ianuarie 2010, fata de luna precedenta, a fost de 94,9 la suta. Potrivit INS, in cursul anului, s-au inregistrat fluctuatii ale castigului salarial in principal dupa acordarea celui de-al 13-lea salariu si a primelor de sarbatori (decembrie, martie/aprilie).
In ianuarie 2010, in majoritatea activitatilor economice, nivelul salariului mediu net a fost mai scazut decat in luna decembrie 2009, cand s-au acordat premii ocazionale (pentru sarbatorile de iarna, prime de vacanta sau de performanta), drepturi in natura si ajutoare banesti din fondul de salarii ori s-au realizat productii mai mari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult